PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Πως διαμορφώνεται το εκλογικό σκηνικό στην Περιφέρεια Αττικής


Οι εξελίξεις της Δευτέρας 31/7 με την στήριξη της ΝΔ στον Νίκο Χαρδαλιά και την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη, ξεκαθαρίζουν το εκλογικό τοπίο στην Περιφέρεια Αττικής.

Τα «μεγάλα» κόμματα έχουν πλέον δείξει τη στήριξή τους στα πρόσωπα που θα τα εκπροσωπήσουν στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρε τη στήριξή του στον νυν Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη και επέλεξε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.

Είναι μια θέση που ο Νίκος Χαρδαλιάς αποζητούσε πολλά χρόνια με το όνομά του να έχει παίξει ξανά στα ρεπορτάζ για την Περιφέρεια Αττικής.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα η κεντρική πολιτική επιτροπή του κόμματος αποφάσισε να δώσει την στήριξή της στον επί 29 χρόνιας Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη.

Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρόλο που ταλαντεύτηκε στο παρασκήνιο μεταξύ διάφορων ονομάτων και επιλογών τελικά θα στηρίξει και πάλι τον Γιάννη Σγουρό.

Τέλος το ΚΚΕ έχει δηλώσει εδώ και αρκετές μέρες ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Πρωτούλη και της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής.

Αυτές είναι οι βασικές υποψηφιότητες που διεκδικούν την Περιφέρεια Αττικής και αναμένεται να δούμε μια πραγματική εκλογική μάχη, η οποία θα ολοκληρωθεί σε περίπου 70 μέρες.

Ποια θα είναι η επιλογή σας για την Περιφέρεια Αττικής;

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Loading ... Loading ...

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment