PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε λειτουργία το Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Περιστερίου (video)


Οι Επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία του κοινωνικού οδοντιατρείου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου με το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Περιστερίου…

Οι Επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία του κοινωνικού οδοντιατρείου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου με το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Περιστερίου.

Κοινός στόχος να καλύψουν τις ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για δωρεάν πρωτοβάθμιο οδοντιατρικό έλεγχο, σε περιπτώσεις συμπολιτών μας που πραγματικά έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε οι οδοντίατροι θα είναι δίπλα τους και στην δευτεροβάθμια φροντίδα.

Τα κοινωνικό οδοντιατρείο θα λειτουργεί στον χώρο του κοινωνικού ιατρείου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 11.00πμ- 13.00μμ.

Για την πρωτοβουλία μίλησαν στην κάμερα του PeristeriNews οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου Τάσος Θεοδωράκος και Ξένη Κορόγιαννη αλλά και ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων, Γιώργος Βαθιώτης όπως επίσης και οι υπεύθυνοι γιατροί της δράσης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment