PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σε λειτουργία τμήμα του Πρωτοδικείου


Από την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσει να λειτουργεί για τις επείγουσες υποθέσεις ένα μικρό τμήμα των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας.

Από την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσει να λειτουργεί για τις επείγουσες υποθέσεις ένα μικρό τμήμα των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας, μετά τις ζημιές που υπέστη από την πρόσφατη βομβιστική ενέργεια που δέχθηκε, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ).

Στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη προκειμένου να καθοριστούν οι ελάχιστες αποδεκτές συνθήκες ασφαλείας, έτσι ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν κάποια τμήματα του Διοικητικού Πρωτοδικείου για τις επείγουσες υποθέσεις που έχουν προθεσμίες ή αφορούν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων (διαγωνισμοί, προμήθειες, κ.λπ.) ή αιτήματα έκδοσης προσωρινών διαταγών.

Η Ομοσπονδία επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι “εξασφαλίστηκε η διαβεβαίωση των αρμοδίων και άρχισαν ήδη οι εργασίες αποκομιδής των δομικών υλικών και υαλοπινάκων στο προκαθορισμένο σημείο εισόδου των εργαζομένων και των διαδίκων, ώστε από 7/1/2011 να αρχίσει να λειτουργεί ένα μικρό τμήμα των δικαστηρίων, για να καταθέτονται και να διεκπεραιώνονται τα δικόγραφα προσωρινής δικαστικής προστασίας”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment