PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Περιστερίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης – παγετού


Σε πλήρη ετοιμότητα τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης – παγετού.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου έχει θέσει σε αυξημένη εγρήγορση όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό (εκχιονιστικά, αλατιέρες κ.α.) και το προσωπικό του Δήμου Περιστερίου.

Μέτρα αυτοπροστασίας θα πρέπει να λαμβάνουν και οι πολίτες από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Οι θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Περιστερίου που είναι διαθέσιμοι για τη φιλοξενία αστέγων αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων, προκειμένου να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι οι παρακάτω:

  • Το ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1, τηλ. 2105783288), σε 24ωρη λειτουργία, μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.
  • Τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), Βάρναλη – Ραιδεστού (τηλ. 2105740590) και Αγίου Ιεροθέου 142 (τηλ. 2105777102), είναι διαθέσιμα, μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ώρες 08:00 – 20:00.

Η φιλοξενία των αστέγων γίνεται με τις προϋποθέσεις τήρησης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της επιδημίας του κορονοϊού και με βάση τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για όλο το 24ωρο: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου (κιν. 6972666517), Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Ρουμπάκος (κιν. 6947966451).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment