Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σε εφαρμογή ο χημικός ευνουχισμός παιδεραστών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στην υπογραφή του νόμου που προβλέπει καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό εις βάρος των παιδόφιλων προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Στην υπογραφή του νόμου που προβλέπει καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό εις βάρος των παιδόφιλων προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Η καταδίκη θα αφορά σε όσους κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών.

Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων. Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν. Τον Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό «σε εθελοντική βάση». Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Αλληλουχία λαθών που οδήγησε στην τραγωδία με τους 68 νεκρούς

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Συγκρούστηκαν τρένα υψηλής ταχύτητας

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Νίκη για το φοιτητικό κίνημα και νέα εποχή στη χώρα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment