Viber
PeristeriNews.gr
Media

Σχέδιο συγχώνευσης ανακοίνωσαν Publicis και Omnicom

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η συμφωνία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2013 ή το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Οι διαφημιστικές εταιρείες Publicis και Omnicom ανακοίνωσαν την Κυριακή το σχέδιό τους να συγχωνευτούν δημιουργώντας τον μεγαλύτερο διαφημιστικό όμιλο σε διεθνές επίπεδο, με στοιχεία ενεργητικού που θα ξεπερνούν τα 26 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι μέτοχοι των δύο εταιρειών θα έχουν περίπου από 50% του μετοχικού κεφαλαίου βάσει της συμφωνίας, η οποία παρουσιάστηκε σε ανακοίνωσή τους ως μια «συγχώνευση ίσων».

Η Publicis ανέφερε ότι η συγχώνευση θα δημιουργήσει «σημαντική νέα αξία για τους μετόχους». Η νέα εταιρεία θα έχει δύο έδρες, στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη, ενώ θα είναι εισηγμένη στα αντίστοιχα χρηματιστήρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμφωνία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2013 ή το πρώτο τρίμηνο του 2014.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΣΠΟΡ FM TV: Δωρεάν live και ON DEMAND αθλητικό θέαμα

Peristerinews.gr Newsroom

Δεν θα σταματήσει το ελληνικό πρόγραμμα η Deutsche Welle

Peristerinews.gr Newsroom

Αφιέρωμα του Mega στον Γιώργο Μαζωνάκη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment