PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Σαρακοστή και burgers στο Περιστέρι


Η Σαρακοστή και ειδικά η Μεγάλη Εβδομάδα που οι περισσότεροι νηστεύουν, θέλει έξυπνες προτάσεις για φαγητό και το Περιστέρι έχει την κατάλληλη λύση για αυτές τις μέρες.

Είναι γνωστό ότι η νηστεία θέλει και θυσίες αλλά μπορεί να προσφέρει καινούριες γεύσεις και να βοηθήσει στην προσθήκη του μενού διατροφής μας νέων προϊόντων που τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου δεν καταναλώνουμε.

Με αφορμή λοιπόν τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις μέρες νηστείας επισκεφθήκαμε το Hot Hot Burger Bar στο Περιστέρι για να ανακαλύψουμε τι επιλογές φαγητού έχουμε σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά burger στην πόλη.

Γεύσεις για όλα τα γούστα με burger’s που περιέχουν ροδέλες καλαμαριού, γαρίδες και λαχανικά. Ακόμα ξεχωρίζει η σαλάτα με γαρίδες αλλά και η κλασσική αξία τα γνωστά Onion Rings που τρώγονται άνετα και εκτός νηστείας.

Όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές σε σχέση με άλλα παρόμοια μαγαζιά και φυσικά με την ποιότητα που προσφέρει η φίρμα των Hot Hot Burger Bar!

Μπορεί η νηστεία να θέλει θυσίες όπως είπαμε αλλά με τις μοναδικές Σαρακοστιανές γεύσεις που συναντάει κάποιος στα Hot Hot σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος προσθέτοντας μια πολύ καλή επιλογή και αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες εξαιρετικές γεύσεις των Hot Hot στο Περιστέρι επι της Λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη 65 ή να δώσετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο 210 57 57 571 από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι τη 01:00 το βράδυ!

Το κατάστημα εκτός από το Περιστέρι καλύπτει με delivery και τις περιοχές της Πετρούπολης, του Ιλίου, των Σεπολίων και του Κολωνού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment