PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: Δε θα αφήσω την Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι (v)



Επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, προερχόμενος από το Παρίσι όπου μίλησε σε εκδήλωση για τα 125 χρόνια της εφημερίδας Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν.

Επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, προερχόμενος από το Παρίσι όπου μίλησε σε εκδήλωση για τα 125 χρόνια της εφημερίδας Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν.

Μετά την επιστροφή του, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Σαμαράς πρόεβη σε σκληρές δηλώσεις στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας τη σπουδαιότητα της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα αλλά καυτηριάζοντας τον τρόπο που εκμεταλεύονται κάποιοι όπως ανέφερε σήμερα την κατάσταση της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η κυβέρνηση δίνει μία μάχη σε όλα τα μέτωπα για την αξιοποισία της χώρας και τη σωτηρία της πατρίδας ώστε να μην πάνε χαμένες οι τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού. Απατώνται λοιπόν όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Και λυπάμαι ιδιαίτερα για εκείνους που γνωρίζουν τι θα πει και νόμος και δημοκρατία και οι οποίοι όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά βάζουν και εμπόδια και ρίχνουν και λάδι στη φωτιά.”

Επιπλέον ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων: “Ας γνωρίζουν όλοι ότι δεν αποπρασανατολιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια τόλμη και την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό αυτού του τόπου.”

Ερωτώμενος για την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα ο κ. Σαμαράς τόνισε πως: “Είναι μία θετική, πολύ θετική εξέλιξη τό ότι η καγκελάριος Μέρκελ δέχτηκε την πρόσκλησή μου να έρθει στην Αθήνα. Θα την υποδεχτθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μιας φίλης χώρας όπως είναι η Γερμανία.”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Γ. Γεραπετρίτης: Εκτιμώ θα υπάρξει επαναξιολόγηση της Τουρκίας για τη Μονή της Χώρας

Peristeri News

Leave a Comment