PeristeriNews.gr
Lifestyle

Rolex του Τζέιμς Μποντ πωλήθηκε αντί 335.000 ευρώ


Ένα ρολόι μάρκας Rolex Submariner, το οποίο φόραγε ο Ρότζερ Μουρ όταν ενσάρκωνε τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Live and Let Die», πωλήθηκε σε δημοπρασία στη Γενεύη έναντι του ποσού των 335.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο οίκος δημοπρασιών Phillips.

Η αξία του ρολογιού, το οποίο χρονολογείται από το 1972 και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, εκτιμάται από τους ειδικούς μεταξύ 150.000 έως 250.000 ελβετικά φράγκα (140.000 εως 230.000 χιλιάδες ευρώ).

Πάντως, τόσο το όνομα του προσώπου που το έδωσε προς δημοπράτηση, όσο και αυτό του νέου ιδιοκτήτη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Το ρολόι είχε βγει «στο σφυρί» και πωληθεί έναντι 219.000 ελβετικών φραγκών (182.000 ευρώ) τον Νοέμβριο του 2011 από τον οίκο δημοπρασιών Christie’s στη Γενεύη.

Στην ταινία, ο Ρότζερ Μουρ χρησιμοποιεί το ρολόι του, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με δοντάκια, ως όπλο εναντίον των αντιπάλων του.

Το μαγικό ρολόι περιλαμβάνει επίσης έναν μαγνήτη που επέτρεπε στον Μποντ να αποφεύγει τις σφαίρες των εχθρών του, αλλά και να… γδύνει τις συμπρωταγωνίστριές του στην ταινία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment