PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ρεπό χαλάρωσης έδωσε ο Μπάγεβιτς στους παίκτες του Ατρομήτου



Στο γήπεδο Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Ατρόμητου, ένα μέρος της οποίας περιλάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα διάρκειας 60 λεπτών.

Στο γήπεδο Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Ατρόμητου, ένα μέρος της οποίας περιλάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα διάρκειας 60 λεπτών.

Νέο πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο Παναγιώτης Μπάλλας που επέστρεψε από την εθνική Ελπίδων, ενώ απουσίασαν ο Δημούτσος που είναι ενσωματωμένος στην αποστολή της εθνικής Ανδρών κι ο Μπάρκας που συμμετέχει στην αντίστοιχη των Νέων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο τραυματίας Αθανασίου.

Για σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, οπότε θα ξεκινήσει κι η προετοιμασία για ματς με Λεβαδειακό.

Η κληρωση του κυπέλλου

Στο δρόμο για ένα νέο τελικό η δις φιναλίστ ομάδα μας σε ισάριθμες χρονιές θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 28 ή 29 Νοεμβρίου και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (η ρεβάνς στο Περιστέρι) την ομάδα που θα προκριθεί από τα ζευγάρια Εθνικός Αστέρας – Καλλονή και Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου.

Σε περίπτωση πρόκρισης και στη φάση των «16» ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες ( το πρώτο ματς στο Περιστέρι) το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Αχαρναϊκός/Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης.

Ήττα με 1-0 της Κ20 από την Κέρκυρα


Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου γνώρισε την ήττα στη Κέρκυρα με 1-0 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 78’ με τον Χανδρινό.

Ο προπονητής Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα: Θεοδωράκης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Δημητρίου,Μακρής, Παπασπύρος, Δήμος, Βασιλείου, Κουτσογιαννόπουλος, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Τσαρκάνι, Καραγιάννης, Δηλαβέρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment