PeristeriNews.gr
Media

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο MEGA με τους μετόχους να εξαντλούν τα χρονικά όρια κορυφώνοντας την αγωνία εκατοντάδων εργαζομένων.

Κερασάκι στην τούρτα η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο…

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ».

Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα στον σταθμό της Μεσογείων είναι βαρύ με τους εκατοντάδες εργαζομένους να μην γνωρίζουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα, αν και εφόσον δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ των μετόχων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment