Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

QatarGate: Έρευνα για καταθέσεις Καϊλή στον Παναμά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ενημέρωση ως προς εμβάσματα ύψους 20 εκατομμύριων ευρώ ζητά η ελληνική Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος από την ομόλογη αρχή του Παναμά.

Φέρονται πως έχουν διακινηθεί μέσω Παναμά προς τραπεζικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή και του συζύγου της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο που φέρει την ιδιότητα του κατ’ επείγοντος, εστάλη πριν από 2 ημέρες και πλέον αναμένεται η σχετική απάντηση. Να σημειωθεί πως για τα χρήματα αυτά η πλευρά Καϊλή έχει αμφισβητήσει τη γνησιότητα των εγγράφων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται στο επίμαχο ποσό.

Την ίδια ώρα, η βελγική εισαγγελία προχώρησε σε αίτημα προς την ελληνική αρχή, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν ληφθεί στη χώρα μας γύρω από τον έλεγχο και δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της Ευάς Καϊλή και συγγενών της.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment