PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/12


Τέσσερις νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, στο φινάλε του 2022.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η κινηματογραφική μεταφορά της πορείας της ανυπέρβλητης Γουίτνεϊ, με το «I Wanna Dance with Somebody», η κωμική περιπετειώδης κομεντί «Γάμος μετ’ Εμποδίων» με τη δημοφιλή Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ το δικό του ενδιαφέρον έχει και το βιογραφικό δράμα του Μικέλε Πλασίντο «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» και η βραβευμένη ταινία του του Νοτιοκορεάτη Χονγκ Σανγκ-σου, με μια γυναικά που αναζητά την έμπνευσή της, στο «Η Ιστορία μιας μυθιστοριογράφου».

«Η Ιστορία μιας Μυθιστοριογράφου»

Δραματική ταινία, νοτιοκορεάτικης παραγωγής του 2022. Ένα μικρό βιβλιοπωλείο στα προάστια της Σεούλ, δέχεται την επίσκεψη μίας διάσημης μυθιστοριογράφου, η οποία γνωρίζει από παλιά την ιδιοκτήτρια. Η περιήγηση της μυθιστοριογράφου στην περιοχή θα την φέρει απέναντι από έναν σκηνοθέτη, με τον οποίο είχαν μία ατελέσφορη συνεργασία και με μια γνωστή ηθοποιό, που έχει αποτραβηχτεί, για να ζήσει μια ήρεμη ζωή.

Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου
Πρωταγωνιστούν: Κιμ Μιν χι, Λι Χιεν Γιουνγκ, Παρκ Μι σου, Λι Εούν μι, Κουόν Χε γιο

«Στη Σκιά του Καραβάτζιο»

Δραματική βιογραφία, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Ιταλία, 1600 μ.Χ. Ο Μικελάντζελο Μερίζι, γνωστότερος και ως Καραβάτζιο, είναι ένας ιδιοφυής καλλιτέχνης που επαναστατεί ενάντια στους αυστηρούς κανόνες της Συνόδου του Τρέντο σχετικά με την απεικόνιση θρησκευτικών εικόνων, χρησιμοποιώντας πόρνες, κλέφτες και αστέγους σα μοντέλα για τους θρησκευτικούς του πίνακες. Όταν ο Καραβάτζιο καταδικαστεί σε θάνατο έπειτα από μια μονομαχία ερωτικής αντιζηλίας, ο Πάπας Παύλος Ε’ αναθέτει σε έναν μυστικό πράκτορα του Βατικανού να διεξάγει πλήρη έρευνα γύρω από τον εκκεντρικό καλλιτέχνη, έτσι ώστε να αποφασίσει αν θα του δώσει χάρη.

Σκηνοθεσία: Μικέλε Πλασίντο
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μικαέλα Ραματζότι, Λουί Γκαρέλ, Ιζαμπέλ Ιπέρ

«I Wanna Dance with Somebody»

Δραματική μουσική βιογραφία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Η συγκινητική πορεία της καριέρας και ζωής της Γουίτνεϊ Χιούστον, που ξεκίνησε από την εκκλησιαστική χορωδία της γειτονιάς της για να φτάσει στην κορυφή, να δοξαστεί, να βιώσει τον πόνο και την αυτοκαταστροφή.

Σκηνοθεσία: Κάσι Λέμονς
Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Άκι, Κλαρκ Πίτερς, Στάνλεϊ Τούτσι, Κλάιβ Ντέιβις, Ταμάρα Τούνι, Άστον Σάντερς

«Γάμος μετ’ Εμποδίων»

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί σε εξωτική τοποθεσία, όπου καταφθάνουν μαζικά τα εκκεντρικά μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, από του πουθενά, θα βρεθούν σε μια παλαβή κατάσταση ομηρείας, η οποία θα οδηγήσει τις σχέσεις τους στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Τζέισον Μουρ
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζος Ντουχάμελ, Τζένιφερ Κούλιτζ, Λένι Κράβιτζ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 29/12-4/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment