PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυρά αστυνομικών για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.


Αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την υπόθεση Ρουπακιώτη – Ρούπα.

«Η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί έκπληκτη τα όσα περίεργα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό με τους κατηγορούμενους για συμμετοχή σε οργανώσεις.

Χθες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Δ/τή του Τ.Α. Εξαρχείων και πιθανόν θα θέσει σε διαθεσιμότητα ακόμη κάποιον Αρχ/κα – Αστ/κα, έτσι ώστε να αποδώσει τις ευθύνες για το ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Τόσο απλά, πετάνε την καυτή πατάτα στους χαμηλόβαθμους, έτσι ώστε οι ίδιοι να μείνουν στο απυρόβλητο και φυσικά στις καρέκλες τους. Δεν έχουν καμία ευθύνη; Δεν άκουσαν τίποτα τόσο καιρό;

Ο κ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεν γνωρίζει ότι, για να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, χάθηκαν και τραυματίστηκαν Αστυνομικοί; Γιατί δεν παίρνει θέση; Πού είναι;

Οι Αστυνομικοί έχουν την ευθύνη ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις; Φυσικά και όχι. Θα πούμε λοιπόν τα πράγματα απλά και ξεκάθαρα.

Την ευθύνη για την ολοκλήρωση μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης την είχε πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη και έπρεπε να έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Τι έκανε όμως;

Γιατί παρήλθε το 18μήνο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η δίκη των κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι;

Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις κατηγορούμενων για τους ίδιους λόγους που και αυτοί έχουν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μήνου;» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την υπόθεση Ρουπακιώτη – Ρούπα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment