PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων Περιστερίου



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιστερίου εκφράζοντας το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο καλεί βουλευτές και εργαζόμενους ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ε.Ε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιστερίου εκφράζοντας το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο οι οποίοι υποφέρουν όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στην χώρα μας από τις βαρύτατες συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζουν διαδοχικά οι κυβερνήσεις Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και τώρα με την συγκυβέρνηση (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) να καλέσει με το παρόν ψήφισμα:

α) Τους Βουλευτές της Β΄ Αθηνών και συνολικά όλου του Κοινοβουλίου να υπερψηφίσουν στην Βουλή την πρόταση Νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων Ι & ΙΙ, του μεσοπρόθεσμου πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 των Εφαρμοστικών Νόμων και την καταγγελία της Δανειακής Σύμβασης που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων.

β) Τους Εργαζόμενους σε ετοιμότητα για αγώνα ενάντια στην βάρβαρη πολιτική και αυτής της συγκυβέρνησης και της Ε.Ε. για να μην πληρώσουν άλλο τα βάρη της κρίσης οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι μικροεπαγγελματίες, αλλά αυτοί που τα δημιούργησαν, το μεγάλο κεφάλαιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Για 2η χρονιά η δράση «Το Σινεμά Πάει Σχολείο» στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (15η)

Peristeri News

Εκδήλωση-Ομιλία: «Το Περιστέρι που θέλουν να ξεχάσουμε»

Peristeri News

Leave a Comment