Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προβλήματα και σήμερα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες



Συνεχίζονται σήμερα τα προβλήματα σε πολλές γραμμές της ακτοπλοΐας, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και κατά τόπους φθάνουν τα 9 μποφόρ.

Σε ισχύ παραμένει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, πάντως κανονικά έγινε το πρωινό δρομολόγιο για το Μαρμάρι.

Σε ισχύ παραμένει επίσης απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλας-Πρίνου, Κεραμωτής-Λιμένα Θάσου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων που ενδέχεται να είναι επιβεβλημένες από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι – Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα

Peristeri News

Ένας ακόμα ιατροδικαστής σε αναστολή καθηκόντων με απόφαση Φλωρίδη

Peristeri News

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment