Ενδιαφέροντα

Πρόβλημα στον ώμο ή στον αγκώνα; Νάρθηκας! Πώς τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα δίνουν τη λύση

Επειδή σε μία απαιτητική και γρήγορη καθημερινότητα, όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος και τίποτα δε θα πρέπει να στέκεται εμπόδιο στις δραστηριότητές μας, παθήσεις όπως η τενοντίτιδα και η επικονδυλίτιδα, μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα ενοχλητικές και περιοριστικές για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία αλλά και τις όποιες δραστηριότητές μας.

Ευτυχώς τη λύση έρχονται να δώσουν οι ειδικά σχεδιασμένοι νάρθηκες και συγκεκριμένα ο νάρθηκας ώμου για τενοντίτιδα και ο νάρθηκας αγκώνα επικονδυλίτιδας, από τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα, που εξασφαλίζουν την καλύτερη ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πριν τα επιλέξετε όμως, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε λίγα πράγματα για τις παθήσεις στις οποίες απευθύνονται

Επ’ ώμου

Ο ώμος είναι η άρθρωση που ενώνει το χέρι μας με τον κορμό και οποιαδήποτε ενόχληση σε αυτό το σημείο ή πόνος κατά την κίνηση καθιστά το συγκεκριμένο άκρο εντελώς άχρηστο και ανίκανο για οποιαδήποτε κίνηση. Τα οστά και οι αρθρώσεις καλύπτονται από μύες και οι τένοντες είναι η επέκταση αυτών, που τους ενώνουν ουσιαστικά με τα οστά και μεταφέρουν τη σύσπαση τους σε αυτά. Όπως κάθε πάθηση που λήγει σε -ίτιδα, έτσι και η τενοντίτιδα αποτελεί φλεγμονή και συγκεκριμένα του τένοντα, προκαλώντας σοβαρή δυσκολία στις μυοσκελετικές κινήσεις.

Η καλύτερη ανακούφιση σε αυτή την περίπτωση είναι ο νάρθηκας ώμου για τενοντίτιδα, καθώς εξασφαλίζει την απόλυτη συγκράτηση και τη μειωμένη κινητικότητα της περιοχής, προστατεύοντάς σας από τυχόν δυνητικά τραυματικές κινήσεις που θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάσταση.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα διατίθεται επώνυμος νάρθηκας ώμου για τενοντίτιδα που συστήνουν οι κορυφαίοι γιατροί παγκοσμίως και εξασφαλίζει ομαλή ανάρρωση και ανακούφιση από τις ενοχλήσεις.

Για τενίστες και όχι μόνο

Γνωστή και ως «ο αγκώνας του τενίστα» η επικονδυλίτιδα είναι μία πάθηση που επηρεάζει σημαντικά την κινητικότητα του αγκώνα και προκαλείται από την συχνή και έντονη κίνησή του. Έτσι ο νάρθηκας αγκώνα επικονδυλίτιδας, ουσιαστικά συγκρατεί το σημείο που πάσχει, μειώνοντας τις έντονες κινήσεις και επιτρέποντας την ταχύτερη ανάρρωσή του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο νάρθηκας αγκώνα επικονδυλίτιδας είναι από τα πιο δημοφιλή ορθοπεδικά είδη για τενίστες, αλλά και για άτομα στα οποία η κίνηση του αγκώνα τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα και την καθημερινότητά τους.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα orthopedika Online με ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα και αναζητήστε νάρθηκα ώμου για τενοντίτιδα και νάρθηκα αγκώνα επικονδυλίτιδας, με την εγγύηση των ειδικών.

Related posts

Τρόποι για να αποφύγετε τη μονοτονία στις καλοκαιρινές διακοπές σε νησί

Peristeri News

Τι είναι η αρθροσκόπηση ώμου και πως μπορεί να προληφθεί

Peristeri News

5 οφέλη των φωτιστικών δαπέδου στα σπίτια

Peristeri News

Leave a Comment