PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 29 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κάποιο ξαφνικό νέο.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα υπάρξει άνοιγμα για να βάλετε σε εφαρμογή τις επαγγελματικές σας ιδέες. Περάστε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο καταξίωσης και οικονομικής σταθερότητας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, απρόοπτα γεγονότα θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση για θέμα επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, προσοχή στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις. Διαστρεβλώσεις ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Η συμβουλή μου είναι να περάσετε από κόσκινο ό,τι σας πουν ή ό,τι σας υποσχεθούν, μη στηριχτείτε σε εικασίες, προσοχή στις ψευδαισθήσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, έρχονται θετικά επαγγελματικά ανοίγματα, προσπαθήστε να φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και πέσετε σε υπερβολές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, συνεπείς θα είστε στις εργασίες σας, διάθεση συνεργασίας θα σας χαρακτηρίζει. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα ανοίξουν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, μπερδεμένη και εξαπατημένη από ψευδαισθήσεις θα εμφανιστεί η αντίληψή σας. Ίσως αυτά που πιστεύετε να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αποφύγετε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, θα συμβούν απρόοπτα ερωτικά γεγονότα, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα περάσετε από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αναστολές θα κάνουν την εμφάνισή τους, δε θα λείψουν οι αναβολές, ίσως και οι ακυρώσεις. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και συναναστροφές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, συνομιλία θα έχετε με πρώην ερωτικό ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερισχύσει η διάθεσή σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία τακτοποιείτε καταστάσεις που αφήσατε στη μέση, επαγγελματικές ή οικονομικές. Οι ενέργειές σας θα είναι άμεσες και δημιουργικές, συνεργάσιμη θα είναι η διάθεσή σας, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας, διατηρήστε την κοινωνικότητά σας, θα είναι λάθος αν απομονωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, στα επαγγελματικά σας στόχο θα έχετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα, να δώσετε οριστικά αποτελέσματα, να κλείσετε συμφωνίες. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα, όποια απόφαση πάρετε, θα είστε σε θέση να την τηρήσετε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, στα ερωτικά σας θα υπάρξει γεγονός που θα φέρει κατάληξη ένωσης με πρόσωπο από τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Δημιουργική θα είναι η στάση σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Έρχονται νέα ενδεχόμενα, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξουν θερμές ερωτικές συζητήσεις, που θα σας ηρεμήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό θα υπάρξει απρόοπτη ερωτική πρόκληση, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε σταθερότητα στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση αποφύγετε τις επιπόλαιες ή παρορμητικές επιλογές.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν συμπλέγματα, ίσως και φοβίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα από μια απρογραμμάτιστη συνάντηση, θα διχάσει την καρδιά σας. Σε περίπτωση που υπάρξει συναισθηματικό μπέρδεμα, τότε αφήστε στην άκρη τις εικασίες, στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment