PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 23 Ιουνίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα βοήθεια με την μορφή φίλων.

ΚΡΙΟΣ

Χαλιναγωγείστε τα εσωτερικά σας σκαμπανέβασμα, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να οραματιστείτε, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην ανυπομονησία σας δε θα πρέπει να κινηθείτε βιαστικά. Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις οργανώστε την τακτική σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Κινηθείτε διαλλακτικά και σκεφτείτε με συγκατάβαση σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παρατραβηγμένες ενέργειες. Προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποια άτομα ή καταστάσεις σας πιέσουν. Δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, όμως καλό θα είναι να βάλετε όρια και σταθμά για να μην δημιουργηθεί αρνητικό ή αντιμαχόμενο κλίμα. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή απαιτήσετε τότε ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Μιλήστε στους φίλους σας, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Στα οικογενειακά σας άτομα καλό θα είναι να κινηθείτε με συγκαταβατικότητα, τα παρορμητικά ή εριστικά λόγια θα δημιουργήσουν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στόχος σας θα είναι η ψυχολογική σας ηρεμία, σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε, θα σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε ασφυκτικές συνθήκες. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα μηνιαία σας έσοδα, θα είστε επιρρεπείς στα περιττά έξοδα. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δε θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από ανούσιες φοβίες ή έντονους προβληματισμούς. Θα αναζητήσετε την φιλική παρέα, δεν θα απορρίψετε προτάσεις για εξόδους ή συνευρέσεις. Μην αγνοήσετε τα δύσκολα ζητήματα γύρω από κάποιες συγκεκριμένες οικογενειακές σας υποθέσεις. Στις περιπτώσεις που απαιτείται άμεση λύση δείξτε έμπρακτο ενδιαφέρον, σας δίνω τη συμβουλή να μη τρενάρετε καταστάσεις που από καιρό θα έπρεπε να είχαν τακτοποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις συναισθηματικές σας αντιθέσεις. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές μεταπτώσεις, αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος ή νευρικότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς οι δυσαρεστημένοι ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε, ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η διφορούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας. Κρατήστε υπό τον έλεγχο σας τις κυκλοθυμίες και τις εσωτερικές σας αντιθέσεις, είναι πολύ πιθανόν ψυχολογικά συμπλέγματα να κάνουν την εμφάνιση τους. Αλλοπρόσαλλα ίσως και διχασμένα θα είναι τα συναισθήματα σας, κτητικότητα και διαθέσεις υπεροχής δεν αποκλείεται να κάνουν κάπως υπερβολικές τις αντιδράσεις σας. Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας θα αποτελέσουν βάση για διαφοροποιήσεις, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την πραγματική όψη κάποιων καταστάσεων. Στον κοινωνικό σας τομέα περάσετε σε προτάσεις θα βρείτε άμεση ανταπόκριση, οι απαντήσεις που θα ακούσετε δεν θα είναι αρνητικές. Σε περιπτώσεις προσωπικών διεκδικήσεων καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη δημιουργήσετε ασφυκτικές συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι αγχωμένοι κάντε την προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και την εσωτερική πίεση, όσο θα στρεσάρετε τον εαυτό σας τόσο θα δίνετε τροφή σε φοβίες και προβληματισμούς που ουσιαστικά δεν έχουν κάποια πρακτική υπόσταση. Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, αποφύγετε τις αρνητικές εκδοχές, θα καταφέρετε να εισπράξετε, να πληρώσετε, και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα δείτε πως θα μπορέσετε να βγείτε από τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων σας θα είναι θετικά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε , ομαλά θα πορευτούν οι οικογενειακές και κοινωνικές σας επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Αντιφατική θα είναι η στάση σας, από την μια θα έχετε τη δυναμικότητα να δράσετε από την άλλη όμως ίσως να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή στα λανθασμένα συμπεράσματα, τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Τακτοποιήστε θέματα που έχουν μείνει στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος. Προσπαθήσετε οι ενέργειες σας να είναι άμεσες και ουσιαστικές, σε εργασιακά ζητήματα διατηρήστε συνεργάσιμη τη συμπεριφορά σας, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση. Σας συμβουλεύω να μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στη διάθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε συναισθήματα πάθους, ανταγωνισμού, και κτητικότητας. Στον επαγγελματικό σας τομέα έρχεται εποικοδομητικό άνοιγμα αυτή τη φορά δεν θα το αγνοήσετε θα είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα φοβηθείτε να ρισκάρετε, θα δεχτείτε το άνοιγμα που θα προκύψει, ορθολογισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά. Κάποιοι από εσάς θα έχετε έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, προσοχή στον εκκεντρικό τρόπο συμπεριφοράς, ίσως να βγει στην επιφάνεια η ανατρεπτική σας διάθεση. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε άμεσοι και ξεκάθαροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάζετε φρένο σε αρνητικές σκέψεις ή πεσιμιστικές εικασίες ουσιαστικά θα στοχεύσετε στην αποφόρτιση και στην ψυχική σας τόνωση. Αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική πλευρά, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, ασυνήθιστος θα είναι ο τρόπος αντιμετώπισης σας. Συναισθηματικό άνοιγμα θα υπάρξει, θα καταφέρετε να λύσετε κόμπους, ουσιαστικά θα βρείτε δίοδο για να διορθώσετε ή να αποκαταστήσετε. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη, προσιτοί θα είστε σε άτομα που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι πρωτοποριακές ιδέες, εκφράστε τις προτάσεις σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς εμπλακείτε σε συζήτηση διαφωνίας με την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Παίρνετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με κάποιες σοβαρές επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να μην φανείτε ανυποχώρητοι κινηθείτε διπλωματικά. Τα σωστά σας επιχειρήματα εποικοδομητικούς θα κάνουν τους διαλόγους σας, σε περιπτώσεις αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να αποφύγετε το παθιασμένο πείσμα. Για εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εργασίες σας συνθήκες, επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να φέρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, δείξτε ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας πρόσωπα, αποφύγετε να φανείτε απόλυτοι ή αυστηροί στην κριτική που θα ασκήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε εφαρμογή θα βάλετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, ωστόσο μη βιαστείτε, αποφύγετε την ανυπομονησία. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, υπολογίστε πολύ καλά τις πιθανότητες, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Αν δείξετε εγκράτεια σε ένα συγκεκριμένο ή επίμαχο εργασιακό σας θέμα θα διατηρηθεί η ισορροπία στις συναδελφικές σας σχέσεις, να ξέρετε πως σήμερα η αυτοσυγκράτηση και η μεθοδική τακτική θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εκδηλωτική και αρκετά αποκαλυπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε. Διατυπώσετε τις σκέψεις σας, προβείτε σε προτάσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε μετριοπαθείς και συγκρατημένοι, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακρότητες.

ΙΧΘYΕΣ

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα δώσουν ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική άμεσων και αλλαγών και εξελίξεων. Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις, μην εστιάσετε σε αντιπαραθέσεις που ουσιαστικά ή πρακτικά θα έχουν επίδραση επάνω σας. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment