PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 20 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κινητικότητα και αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους, σας φέρνει ανοίγματα για έντονη δράση τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε ερωτικό. Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, ελεύθερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα παθιασμένες θα είναι η ενέργειες σας, ωστόσο με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Στον ερωτικό σας τομέα μια ευχάριστη συνάντηση θα μετατραπεί σε ρομαντικό ραντεβού!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σας θα εκτοπίσετε τις αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά σας οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις οικονομικής βελτίωσης. Με επιτυχία θα κλείσουν εργασίες που έχετε αναλάβει, η διάθεση σας για αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις ή διχογνωμίες. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει καινούρια ερωτική γνωριμία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους καταφθάνει νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, εποικοδομητική πρόταση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε οικονομική βελτίωση.  Ειλικρινής συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να ενεργοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με αποφασιστικότητα. Στα ερωτικά σας, συνάντηση και συνομιλία θα καταλήξει σε επιτυχία, αρκεί να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σε βάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό του Ήλιου στους Διδύμους νέες ιδέες θα ξεπροβάλουν στη σκέψη σας, τα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα και δημιουργικά. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να υπάρξει καινούργια γνωριμία στην ερωτική σας ζωή, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, σήμερα τα απρόοπτα θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους απρόοπτα συμβάντα θα δημιουργήσουν στην σκέψη και στην καρδιά σας εσωτερικά διλλήματα, σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την ζωή σας. Σήμερα ένα τυχερό συμβάν θα σας πείσει, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την εμφάνιση του Ήλιου στους Διδύμους μια πρόταση θα σας δώσει τη βάση για να αξιοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ιδέες και δυνατότητες. Στα ερωτικά σας εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά. Εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, με τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους θα λάβετε πρόταση που θα είναι ικανή να σας προσφέρει ισορροπημένη εξέλιξη, με δυνατότητα μακροχρόνιας πορείας. Απρόοπτες συναντήσεις μέσα σε φιλικό ή εργασιακό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκρατείς θα φανείτε στις κουβέντες σας, σήμερα με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας επαγγελματικές και ερωτικές. Αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, με τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τακτική δράσης και συμπεριφοράς. Επιτυχίες και κέρδη θα προκύψουν στις οικονομικές σας συναλλαγές, καταφθάνει προσοδοφόρα πρόταση. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παρελθοντικά λάθη και να χαράξετε καινούργια ερωτική πορεία.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον ερχομό του Ήλιου στους Διδύμους έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εσωτερικές φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για ολοκαίνουργια αρχή επαγγελματική ή ερωτική. Δώστε προσοχή στις ερωτικές σας συναντήσεις, σήμερα θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment