PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναισθηματικοί, ρομαντικοί και αισθαντικοί.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο τάσεις αρνητισμού και αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια επαγγελματική ή συναδελφική σας αντιπαράθεση. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν κουβέρτες ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά, οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να μαλακώσετε και να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία θα σας κάνει ευέξαπτους, ανυπόμονους ίσως και αρκετά παρορμητικούς, προσπαθήστε να διατηρήσετε την υπομονή σας. Θα εμφανίσετε πείσμα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε λεκτικές διαφωνίες ή συγκρούσεις, στον εργασιακό σας χώρο προτιμήστε τον διπλωματικό τρόπο αντιμετώπισης. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε περίπτωση που στόχο θα βάλετε να κυριαρχήσετε τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, καλό θα είναι να κινηθείτε με μεθοδική τακτική. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές, οι συναναστροφές που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, μιλήστε για θέματα που σας ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε περίπτωση που σας απασχολεί το θέμα της βελτίωσης και προαγωγής ή διεκδικείτε κάποια διαφοροποίηση στη θέση εργασίας σας , με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία καλό θα είναι να τρενάρετε τις κινήσεις σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει, αποφύγετε τις πιέσεις θα υπάρξει αντιδραστικότητα που θα δυσκολέψει τις συνθήκες. Στον οικογενειακό σας τομέα, η μέρα δεν ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί που ενδεχομένως να επεκτείνουν τις διαφορές και το συναισθηματικά χάσμα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει ηρεμία στο σκεπτικό σας, αν εστιάσετε σε φιλικές και κοινωνικές επαφές θα καταφέρετε να τονώσετε τη διάθεση σας και να βγείτε από την ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικός ή απαιτητικός, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας. Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, από την μια θα θελήσετε να εξουσιάσετε, από την άλλη πλευρά όμως, πρακτικά ίσως να πέσετε σε αδράνεια. Για σήμερα τουλάχιστον να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κοινωνική θα κάνει τη στάση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή προσωπικές, θα είναι στο χέρι σας η εξέλιξη των γεγονότων. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις και στα νευρικά ξεσπάσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, ανέμελος και ξέγνοιαστος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να αναβάλετε ή να τρενάρετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας προβληματίζουν. Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε βιασύνες και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά. Σε οικογενειακά θέματα και γενικότερα σε υποθέσεις που απαιτούν ξεκαθάρισμα, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ηρεμία θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι απότομη ή αδιάφορη τότε θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε την ανάλογη αντίδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε δυνατή θέληση, θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Επαγγελματισμός θα διακρίνει τη στάση σας, κάποιες ενέργειες σας θα ανεβάσουν το κύρος σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την αναγνώριση ατόμων που σας ενδιαφέρει η υποστήριξη τους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, διαφόρων ειδών ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας, ωστόσο ίσως να μην καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες. Σήμερα η απελευθερωμένη και δυναμική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις που θα έχουν ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση ή σε διαθέσεις εκδίκησης. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε οικονομικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας, αν σας χρωστούν χρήματα ή εσείς χρωστάτε ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας καλό θα είναι οι ενέργειες σας να μην είναι επηρεασμένες από παρελθοντικές καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα νιώσετε την ανάγκη να δοκιμάσετε, θα επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορείας σας επαγγελματικής ή προσωπικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη ή ασυμβίβαστη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βασική σας ανάγκη θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Βγείτε έξω με φίλους, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τακτική που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά και αντίδραση. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφανεια την αυθόρμητη και εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέες διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ανησυχία θα υπάρξει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας , ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, απόφυγε την υπερβολή στην αντίδραση σας. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ασύμφορες, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment