PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα τα πράγματα αλλιώς είναι και αλλιώς φαίνονται.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας φέρνει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας γι αυτό φανείτε τολμηροί σε όποια ιδέα σκαρφιστείτε. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν να αναδιοργανωθείτε, να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη υπόσχεση που θα τηρηθεί τόσο από εσάς, όσο και από εκείνο. Προμηνύεται οικονομική βελτίωση, προσπαθήστε να μπείτε σε πρόγραμμα , βάλτε σε τάξη τις χρηματικές σας υποθέσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη αποφύγετε εκνευρισμούς και πείσματα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σε συγκεκριμένο ζήτημα που το τελευταίο καιρό είχε μετατραπεί σε πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ίσως να σας κάνει κάπως οξύθυμους και αντιδραστικούς, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που θα καταφέρουν να αλλάξουν τις διαθέσεις σας και γενικότερα τη συμπεριφορά σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα δώσει δυναμική ώθηση στο σκεπτικό σας, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές. Μια συνάντηση και μια ουσιαστική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Για εσάς που αναζητάτε νέα εργασία θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο καινούργιας αρχής που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, η πρόταση που σας γίνει θα είναι ικανοποιητική. Αποκτάτε νέες επιθυμίες που αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τις εκπληρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με διλλήματα και προβληματισμούς θα ξεκινήσει η μέρα σας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο μη βιαστείτε να απογοητευτείτε δώστε χρόνο στα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως πάντα υπάρχει η θετική πλευρά της κατάστασης. Απρόοπτο άνοιγμα θα τονώσει την αισιοδοξία σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε πρόβλημα που από καιρό σας βαραίνει ψυχολογικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και δημιουργικές, σε περίπτωση που αναμένετε πρόταση συνεργασίας θα την λάβετε, θα υπάρξουν προοπτικές που θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας. Εσείς οι πολυάσχολοι και αγχωμένοι, αφήστε στην άκρη τις βαριές υποχρεώσεις και επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που σας αποφορτίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, οι εξηγήσεις που θα προσπαθήσετε να δώσετε είτε για αυτά που νιώθετε, είτε γι αυτά που συνέβηκαν, ενδεχομένως να είναι άτοπες και άστοχες. Ο εκνευρισμός, ο αρνητισμός, και η αμφισβήτηση, θα κάνουν αδύναμη την κρίση σας. Καλό θα είναι να μην βγάλετε πεισματική στάση, χαλιναγωγήστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, μη μείνετε προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας εκδοχές. Αφήστε ανοιχτό ένα παράθυρο συνεννόησης, κινηθείτε προνοητικά και διπλωματικά. Σας δίνω τη συμβουλή να διατηρήσετε την ανάγκη σας για φιλικές συναντήσεις και συναναστροφές, οι συνομιλίες με φίλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ορθή και αισιόδοξη σκέψη. Για προβλήματα ή για θέματα που σας βαραίνουν ψυχολογικά ακούστε και τις συμβουλές ή τις απόψεις τρίτων.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα της μέρας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε σκέψεις που ουσιαστικά δε θα στηρίζονται σε απτά γεγονότα αλλά σε προσωπικές καχύποπτες εικασίες. Σε περιπτώσεις διαφωνιών χαλιναγωγήστε τις νευρικές σας αντιδράσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον φροντίστε να διατηρήσετε το κλίμα ισορροπημένο και συνεργάσιμο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αναλαμβάνετε ρίσκα, δραστηριοποιήστε και εξελίσσεστε. Παίρνετε απόφαση να περάσετε σε άμεσες πράξεις, θα επικεντρωθείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευχάριστα μαντάτα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, ενδυναμώνετε η αυτοπεποίθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει η πίεση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα βρείτε την αυτοσυγκράτηση σας, δε θα πέσετε σε λάθη ή σε υπερβολές. Ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας προτείνει καινούργια επαγγελματική συνεργασία, η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα είναι θετική, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας, προτιμήστε τις ευχάριστες και ανέμελες επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις εμμονές, προσπαθήστε να περιορίσετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, οτιδήποτε πιστεύετε θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένο και να μην στηρίζετε μόνο στις προσωπικές σας θεωρίες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας φέρνει δημιουργικές εξελίξεις και σταθερές επαγγελματικές συνεργασίες. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις συναδελφικές ή προσωπικές, να ξέρετε πως θα λυθούν, αν αναμένετε έκβαση υπόθεσης, σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Βγαίνετε από μια οικονομική δυσκολία ένα συγκεκριμένο άτομο θα μεσολαβήσει, ίσως και ερήμην σας, για να μπορέσει να δοθεί λύση υπέρ σας. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, θα βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε. Κρατήστε τη διάθεση σας κοινωνική και τη στάση σας προσιτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από παραποιημένα λόγια και από λάθος πρόσωπα. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας έδειξαν πως νοιάζονται για εσάς, μην πιστέψετε παχιά λόγια κάποιων άλλων που εμπράκτως δεν σας έχουν προφέρει κάτι το ουσιαστικό. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Κρόνο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε βασιζόμενοι στη λογική και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας επηρεάσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους, δε θα είναι αισιόδοξη η στάση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε περί ανέμων και υδάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ίσως να νιώσετε ένα ελαφρύ άγχος κυρίως για θέματα εργασιακά, ωστόσο θα καταφέρετε να αποτινάξετε την εσωτερική πίεση, δε θα εκτροχιαστείτε από τους ρυθμούς σας. Κρατήστε θετική και ήρεμη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν με οικογενειακά σας άτομα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε εκνευρισμούς και αντιδράσεις θυμού. Στην πορεία της ημέρας το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό και αισιοδοξία, θα αντεπεξέλθετε στις υποχωρήσεις σας, δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, βρίσκετε λύσεις, λύνετε τους συναισθηματικούς κόμπους. Καλό θα είναι να ανασυγκροτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, σκεφτείτε με αισιοδοξία, αποφύγετε αρνητισμούς και φοβίες απόρριψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προσοχή ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα άλλα θα σας λένε, άλλα θα καταλαβαίνετε, η σκοπιά από την οποία θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις ίσως να είναι καχύποπτη. Προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε τη σκέψη σας, τους στόχους σας, και την κρίση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τα βιαστικά και άμεσα ξεκαθαρίσματα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε ψυχολογικά και νοητικά, θα υπάρχει η προοπτική να καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που σας ευχαριστούν, συναντηθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, μην απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Η μέρα σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι η προσωπική σας ισορροπία.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τώρα θα είναι μετρημένες οι κινήσεις σας, επιφυλακτικές οι πράξεις σας. Κάπου θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας, ίσως να θυμηθείτε παλιές πληγές ή αποτυχίες, προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Μπερδεμένες σκέψεις ενδεχομένως να δώσουν τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες καλό θα είναι για την ώρα να αφήσετε στην άκρη θέματα που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ορθολογισμός θα κάνει την εμφάνιση του, θα καταφέρετε τελικά να βγείτε από τον αδιέξοδο ή προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, αλλάζει η οπτική σας γωνία, η ψυχολογία σας θα ισορροπήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment