PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι οικονομικές υποθέσεις σου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, αισθάνεσαι ότι πρέπει να τις τακτοποιήσεις προκειμένου να απαλλαγείς από την ανασφάλεια που σου προκαλούν αυτές όσο παραμένουν σε εκκρεμότητα. Με την Σελήνη που βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου και που σχηματίζει και τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο, σε κινητοποιεί έντονα προκειμένου να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνται για την επίλυση των οικονομικής φύσεως θεμάτων σου.  Η Σελήνη όμως πρόκειται να σχηματίσει και πάλι τρίγωνο, με την Αφροδίτη αυτήν την φορά, που βρίσκεται και αυτή στο Ζώδιο της Παρθένου, που σου αυξάνει την γοητεία, με αποτέλεσμα, να είναι πολύ ευκολότερο για σένα να κατορθώσεις την επίτευξη νέων επωφελών συμφωνιών εξ αίτιας της ακτινοβολίας που εκπέμπεις.  Το ταίρι σου δεν μπορεί να αποτελεί την εξαίρεση και να μην ¨ πέφτει θύμα¨ αυτής της γοητείας που έχεις σήμερα, πράγμα που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η Σελήνη, που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο σου, να σε κάνει να φουσκώνεις από αυτοπεποίθηση, αλλά μάζεψε την λιγάκι και μην το παρακάνεις, γιατί ίσως να το παρακάνει και αυτή. Η Σελήνη όμως σχηματίζει  τρίγωνο και με την Άρη και με την Αφροδίτη που βρίσκονται και οι δυο στο φιλικό για σένα Ζώδιο της Παρθένου. Έτσι στην αυξημένη αυτοπεποίθηση σου, σου προσθέτουν επί πλέον ενεργητικότητα αλλά και ακόμη μεγαλύτερη γοητεία. Από σένα εξαρτάται το πως θα αξιοποιήσεις σωστά και την μια και την άλλη, ιδίως προς τις σωστές κατευθύνσεις, με το να μην ξοδέψεις την μεν ενεργητικότητα σου επιθετικά με εντάσεις, διαφωνίες και διαμάχες, αλλά σε δημιουργικές δραστηριότητες, και την δε, να διοχετεύσεις σε νέες γνωριμίες, φλερτ και νέες συνεργασίες. Με την τόσο ξεχωριστή εύνοια που έχεις, το ταίρι σου δεν μένει ανεπηρέαστο, σε καμαρώνει, και συ κάνε ό,τι μπορείς για να συνεχίσει να το κάνει, με το να απέχεις από υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα νοιώθεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου κάπως πιο πεσμένες, εξ αιτίας της ψυχολογικής σου διάθεσης την οποία επηρεάζουν κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες και ανασφάλειες. Με την Σελήνη η οποία βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου και που πρόκειται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο, σε δραστηριοποιεί σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι σου. Όμως η Σελήνη σχηματίζει και ένα άλλο τρίγωνο με την Αφροδίτη αυτήν την φορά η οποία βρίσκεται επίσης στο Ζώδιο της Παρθένου, που όμως είναι πιθανόν να σε εξωθήσει να προβείς σε κάποια μικρή ή μεγάλη ανανέωση του σπιτιού σου. Προκειμένου να την προχωρήσεις, χρειάζεται και κάποιος προγραμματισμός της δαπάνης και της έκτασης της, οπότε καλό θα είναι να ζητήσεις την άποψη και την συμβουλή των δικών σου. Στα αισθηματικά, με τις όψεις που σχηματίζονται, νοιώθεις ασφαλής για την σχέση σου με το ταίρι σου, αλλά μην θεωρείς ότι βρίσκεται και στο τσεπάκι σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ξυπνά μέσα σου η διάθεση να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και καμιά δεν είναι καλλίτερη επιλογή από το ταίρι σου και τους πιο στενούς φίλους σου, σε μια έξοδο, στην οποία είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα. Με την Σελήνη που ακόμη και σήμερα βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου, τονίζεται ο τομέας της ζωής σου που σχετίζεται με τις φιλίες σου και το πόσο πολύτιμες είναι για σένα. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο Ζώδιο της Παρθένου και του τρίγωνου που σχηματίζεται με την Σελήνη, είναι παράγοντες που θα σε διευκολύνουν στις προσπάθειες που θα καταβάλλεις σε συλλογικό επίπεδο και σε εθελοντική προσφορά σε κοινωφελείς σκοπούς. Αυτές οι προσπάθειες θα σου φέρουν αναγνώριση και βοήθεια στους στόχους σου, θαυμασμό και πρόσθετη γοητεία που αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί να σου προκύψει μέσα από αυτό το περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Με την εργασιομανία σου να βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, και την ασίγαστη δίψα σου για την επαγγελματική σου αναγνώριση, εσύ παραμένεις να εργάζεσαι με συνέπεια, προσήλωση και χωρίς να υπολογίζεις κόπο και κούραση. Την ενεργητικότητα που έχεις σου την χαρίζει η Σελήνη, που και σήμερα βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου, και στο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο και που αυτές οι Αστρολογικές όψεις σε εξωθούν στη δράση. Οι επαγγελματικές συμφωνίες και οι αποδοτικοί συνεταιρισμοί σήμερα ευνοούνται. Μέσα στην εύνοια που έχεις, συνυπολόγισε και την γοητεία που σου προσθέτει και το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, και πάλι από την Παρθένο, και στην οποία είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανένα ¨θήραμα¨ που θα βάλλεις στο στόχαστρο σου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον κυρίως, αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση. Αν πάλι έχεις ταίρι, κάθε κοινή παρουσία σας κάπου, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει επάνω σας βλέμματα θαυμασμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διψάς για γνώση, να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέα επαγγελματικά και όχι μόνο γνωστικά εφόδια, θέλεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια, διαλέξεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, μεταπτυχιακά, να πάρεις πιστοποιήσεις, εξ αιτίας της Σελήνης που και σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο όμως που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζώδιο σου, σου ανοίγει τον δρόμο για να φλερτάρεις και για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Το επόμενο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη είναι με την Αφροδίτη από την Παρθένο και πάλι, που σου δημιουργεί προϋποθέσεις να έχεις ευχάριστες στιγμές αυτό το διάστημα, σε συνδυασμό με την αυξημένη γοητεία σου που θα σε χαρακτηρίζει τόσο πολύ που θα ασκείς έλξη , έχεις δεν έχεις το ταίρι σου μαζί, μα αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Αν πάλι είσαι χωρίς σχέση, οι νέες γνωριμίες μπορεί να σου την φέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που στην ψυχολογία λέγεται συνειρμός, που με ένα κάτι τι σου φέρνει στο μυαλό κάποια ανάμνηση, κάποιο πράγμα, κάποιον άνθρωπο, κάποια κατάσταση, σε κάνει να θυμηθείς ό,τι θα ήθελες να έχεις κάνει, να είχες αποκτήσει, να είχες ή και να μην είχες υποστεί. Το μυαλό σου επικεντρώνεται σ’ αυτό και δεν μπορείς να ασχοληθείς με τα καθημερινά σου θέματα. Με την Σελήνη να βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου, σε κυριαρχούν πλήθος εντόνων συναισθημάτων, και κτητικότατα, που σε κάνει, και με την επίδραση του τρίγωνου που σχηματίζεται με τον  Άρη από την Παρθένο, να ασχοληθείς με επιτυχία με τα οικονομικά σου. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και ένα ακόμη τρίγωνο, με την Αφροδίτη αυτήν την φορά και πάλι από την Παρθένο, που σου χαρίζει γοητεία και σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ο ερωτισμός σου και να περάσεις με το ταίρι σου αλησμόνητες στιγμές. Αν όμως δεν έχεις ταίρι, κάποια νέα γνωριμία θα σε βάλλει και πάλι στο παιχνίδι των αισθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εικόνα σου προς τα έξω είναι αυτό που σε ενδιαφέρει σήμερα και το πώς θα είναι όσο το δυνατόν καλλίτερη, ώστε οι εντυπώσεις που θα προκαλείς να είναι από θετικές εως άριστες, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια. Με την παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο του Ταύρου και του τριγώνου που σχηματίζεται με τον Άρη από το Ζώδιο της Παρθένου, σου δίνεται το έναυσμα να δραστηριοποιηθείς στην κατεύθυνση των διαπραγματεύσεων, των συζητήσεων και τελικώς των συμφωνιών. Σε βοήθεια σου, για να είναι επιτυχημένες αυτές σου οι ενέργειες, έρχεται και το άλλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη αυτήν την φορά και πάλι από την Παρθένο, που παράλληλα επιδρά θετικά και στο πως βλέπεις την σχέση σου, οπότε είσαι κοντά στο να την εξελίξεις δίνοντας χαρά στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πιθανόν το άτομο που σήμερα θα γνωρίσεις θα εκπληρώνει τις προδιαγραφές που θέλεις για να γίνει το επόμενο σου ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν μπορείς να παραβλέπεις τις επιβαλλόμενες από την ρουτίνα σου υποχρεώσεις, ιδίως αν συσσωρεύονται από την προηγούμενη, τότε πρέπει να αντιμετωπίσεις ακόμη περισσότερες και δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο πια. Το ευτύχημα για σένα είναι που η Σελήνη από τον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζώδιο της Παρθένου σε φορτίζει με ενεργητικότητα και σε κινητοποιεί ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες σου. Παράλληλα, το άλλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη αυτήν την φορά και πάλι από την Παρθένο, θα τονώσει τα ψυχικά σου αποθέματα δύναμης και την αυτοπεποίθηση σου, κάνοντας σε να μπορείς να φέρεις εις πέρας όλα όσα χρειάζεται. Με την ορμή που θα πάρεις, και στα αισθηματικά σου θα υπάρξει αντίκτυπος, καθώς, όλο και νέα πρόσωπα θα ξεπροβάλλουν με προοπτικές αν είσαι μόνος/η, ειδ’ άλλως αν είσαι σε σχέση, μαύρα σύννεφα, καυγάδες και ζήλιες στον ορίζοντα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ευχάριστη μέρα σου ξημέρωσε σήμερα, αφού θα έχεις και την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα να επιλέξεις το πώς θα την περάσεις με οποία απασχόληση επιθυμείς και σε γεμίζει. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για το δικό σου Ζώδιο του Ταύρου και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο, θα σου αυξήσει την ενεργητικότητα και θα σου δώσει τις δυνάμεις για να ασχοληθείς ακόμη και με ό,τι απαιτεί σωματική προσπάθεια. Παράλληλα, η Σελήνη σχηματίζει και ένα δεύτερο τρίγωνο με την Αφροδίτη αυτήν την φορά, και πάλι από την Παρθένο, που ανεβάζει τις μετοχές σου στο περιβάλλον σου, αυξάνει την δημοτικότητα σου, αναζωογονεί την αισθηματική σου σχέση κάνοντας να φουντώσουν τα αισθήματα του ταιριού σου ή αν δεν έχεις ταίρι, με το τόσο φλερτ που θα σου κάνουν δεν θα έχεις παρά να διαλέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όσα ζητήματα υπήρξαν και από χθες και σχετίζονται με το σπίτι σου, εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον σου. Με την Σελήνη που και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου και που σχηματίζει και τρίγωνο με τον Άρη από το Ζώδιο της Παρθένου, σου δίνεται η ευκαιρία να ενεργοποιηθείς και να τα αντιμετωπίσεις και αυτά αλλά και ότι άλλο θα μπορούσε να προκύψει. Παράλληλα, η Σελήνη σχηματίζει και ένα δεύτερο τρίγωνο με την Αφροδίτη αυτήν την φορά και πάλι από την Παρθένο, με αποτέλεσμα να μεταβάλλεσαι σε πλέον προσηνή και μετριοπαθή, πράγμα που δεν περνά απαρατήρητο από τον περίγυρο σου που το εκτιμά δεόντως και που κερδίζεις την αποδοχή του. Η εύνοια της ημέρας, σου επιτρέπει να έχεις με το ταίρι σου ευχάριστες στιγμές  ή αν είσαι μόνος/η, και πάλι είναι δυνατόν να συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει.

ΙΧΘYΕΣ

Νοιώθεις την κοινωνικότητα σου να σε καταλαμβάνει και να θέλεις να μπλεχτείς ανάμεσα σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, να μιλήσεις μαζί τους και να τους εκθέσεις αυτά που σε απασχολούν, κάτω από την επίδραση της Σελήνης, η οποία ακόμη και σήμερα βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο, σου δίνει το σθένος, εκθέτοντας τις απόψεις να τις προασπίσεις με επιτυχία, έχοντας σοβαρά επιχειρήματα που να καταρρίπτουν κάθε αντίλογο, κάθε διαφορετική άποψη. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και ένα δεύτερο τρίγωνο με την Αφροδίτη αυτήν την φορά, και πάλι από το Ζώδιο της Παρθένου, που σε εφοδιάζει με ακόμη μεγαλύτερη γοητεία που κάνει την παρουσία σου να είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Στην κυριολεξία, όχι μόνο δεν είναι ¨αόρατη¨ η παρουσία σου, αλλά είναι τόσο ¨ τραβηχτική¨ που το γκελ που κάνει σου φέρνει έναν σωρό επιλογές αυτών που συνωστίζονται γύρω σου, επιζητώντας την εύνοια σου, μήπως και ζευγαρωθούν μαζί σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment