PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σπάνια περιστατικά.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιο σημαντικό γεγονός υπάρχει στη δουλειά σας που επιβαρύνει την κατάσταση, δείξτε υπομονή και ηρεμία για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Προσέξτε, φίλοι Κριοί, την υγεία σας, προστατέψτε τον εαυτό σας από συζητήσεις και συμφωνίες που ίσως εξάψουν τον εκνευρισμό και το άγχος σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε με την τρυφερότητα και τη ρομαντική διάθεση του ερωτικού σας συντρόφου, μη γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι με τα πειράγματα του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως δημιουργηθούν σήμερα επιπρόσθετα έξοδα και σπατάλες στο οικονομικό ισοζύγιο, αγαπητοί Ταύροι, γιατί δε θέλετε να χαλάσετε το χατίρι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ξοδέψετε κάτι παραπάνω, για να ευχαριστήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε άτομα που δε γνωρίζετε ιδιαίτερα, μην εμπιστεύεστε τα συναισθηματικά σας μυστικά οπουδήποτε, μην επιτρέπετε στις κακές γλώσσες να επιβαρύνουν την κατάσταση στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αντιμετωπίζετε, φίλοι Δίδυμοι, με προχειρότητα και επιπολαιότητα τις πάσης φύσεως προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, μην παραβαίνετε τους κανονισμούς μιας σημαντικής συζήτησης με το ταίρι σας, η σημερινή Νέα Σελήνη και η έκλειψη προκαλούν εντελώς καινούρια δεδομένα στη ζωή σας. Προετοιμαστείτε για σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές, πάρτε καθοριστικές αποφάσεις, μην αποφεύγετε την αλήθεια όσο σκληρή και αν φαίνεται, ανοίξτε την αγκαλιά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, στα οικεία σας άτομα και τους φίλους σας, δώστε βάση και σημασία στα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν σε μια σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σας, μην αφήνετε το πάθος και το φανατισμό σας να δημιουργούν εντάσεις και ασυνεννοησία στο περιβάλλον που κινείστε, εκφραστείτε με ηρεμία και πραότητα, δείξτε την ανωτερότητά σας και τις ικανότητές σας, χωρίς να επιδεικνύετε τον εγωισμό και το πείσμα σας.

ΛΕΩΝ

Μην παρασύρεστε σε έξοδα και σπατάλες σήμερα, φίλοι Λέοντες, υπάρχουν σημαντικές υποχρεώσεις και σοβαρές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε, καθώς και προοπτική στη δουλειά σας για οικονομικές ανακατατάξεις. Οι αστρολογικές όψεις μπορεί να είναι δύσβατες και περίεργες, το βέβαιο είναι ότι ανοίγουν νέες και ευοίωνες διόδους στα σχέδια και τα συναισθηματικά σας όνειρα, γι’ αυτό παραμείνετε χαλαροί και ήρεμοι, ισορροπήστε την έκρυθμη διάθεσή σας, με τις αισθησιακές στιγμές στο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες, αγαπητοί Παρθένοι, την ίδια στιγμή που μία δύσκολη έκλειψη επηρεάζει το μεταβλητό σταυρό που ανήκετε, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να μην εκραγείτε με τυχόν λάθη και παραλείψεις των κοντινών σας προσώπων, να μη θυμώσετε με το ταίρι σας για μικροπράγματα ή να διαισθανθείτε πως ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, κάνοντας προσεχτικές επιλογές και μετρημένες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σκεφτείτε αρκετά σοβαρά σήμερα, φίλοι Ζυγοί, πως για κανέναν λόγο και για καμία αιτία δεν αξίζει να στεναχωριέστε και να αγχώνεστε, είτε αυτό είναι μια κατάσταση που αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε επηρεάζει τη συναισθηματική σας ζωή. Μην επιβαρύνετε την υγεία σας με άγχος και θλίψη, επενδύστε στη διπλωματικότητα και την εξυπνάδα του μυαλού σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που στήνονται γύρω σας, εμπιστευτείτε στο ταίρι σας τα διλήμματα που σας βασανίζουν, βρείτε κοινές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα έχετε κι εσείς, αγαπητοί Σκορπιοί, μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, δεν μπορείτε να εμφανίζεστε συνέχεια ως θύμα μπροστά σε αποκαλύψεις και μπερδέματα, που θα προκύψουν σήμερα με φιλικό σας άτομο ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Γίνεστε αρκετά ευάλωτοι συναισθηματικά και μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι οικείοι σας, δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μαγνητίσετε ερωτικά το ταίρι σας και όχι τόσο σε ένα μικρό ψέμα που θα ανακαλύψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα, φίλοι Τοξότες, προς όλες τις κατευθύνσεις, η έκλειψη στους Ιχθύες επηρεάζει όχι και τόσο θετικά τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, αιχμαλωτίστε τα μυστήρια και έκρυθμα ένστικτά σας, ξανασκεφτείτε τα λόγια και τις πράξεις σας στα κοντινά σας πρόσωπα, αφήστε πίσω σας το παρελθόν και μην αναζητάτε το δίκιο σας σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει. Αλλάξτε πλεύση και πορεία στα ζητήματα εκείνα που σας κρατούν αιχμάλωτους, απαγκιστρωθείτε από τις δυσάρεστες επιλογές και αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανόν η σημερινή έκλειψη και η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες να σας δημιουργήσει, αγαπητοί Αιγόκεροι, την εντύπωση και την αίσθηση ότι τα θέματα που σας απασχολούν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, πως ήρθε η ώρα της καταξίωσης και της ανταμοιβής για τους κόπους σας. Αισθάνεστε ανακουφισμένοι με τις αποφάσεις και τις επιλογές στο δεσμό σας, νιώθετε τη ζεστασιά και τη θέρμη του άλλου σας μισού, πλημμυρίζετε κουράγιο και δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις στην προσωπική και ερωτική σας ζωή σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, φέρνουν χαρά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις δεξιότητες που εδώ και αρκετό διάστημα τονίζετε στην ιδιωτική σας καθημερινότητα, έτσι ώστε ο ερωτικός σας σύντροφος να τυλίγει την καρδιά σας με άπλετο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Εκεί που καλείστε να ρίξετε το βάρος σας είναι στα θέματα που αφορούν στην πρόοδο και στην καριέρα σας, καθώς επίσης και στα οικονομικά πλάνα που κάνετε για το κοντινό μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ

Ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα σας φέρνει η σημερινή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας, φίλοι Ιχθύες, να μην πιστεύετε στις φρούδες υποσχέσεις και τους ψεύτικους όρκους από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, αλλά να αξιώνετε πράξεις από τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για να πειστείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις πληροφορίες και τα γεγονότα που βγαίνουν στην επιφάνεια, παρά να ξεκαθαρίσετε με ειλικρίνεια τα βαθιά σας αισθήματα στο ταίρι σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment