PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 21 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επικοινωνιακή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Μια υπέροχη Κυριακή έχετε μπροστά σας φίλοι Κριοί με την Σελήνη στο ζώδιό σας, για να γεμίσετε με ενέργεια και δημιουργικότητα τις ψυχικές σας μπαταρίες, για να επικοινωνήσετε με ζωντάνια και κέφι με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας, για να κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι μην χάνετε την ευκαιρία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στον έρωτα, να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, βγάζοντας προς τα έξω το τρυφερό και ρομαντικό σας προφίλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση σήμερα αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια πρόσκαιρα γκρίζα σύννεφα στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο, γι’ αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να δείξετε εγκράτεια και υπομονετική στάση στα θέλω και τις επιθυμίες σας κυρίως απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, παρά να δημιουργήσετε ένα σοβαρό ρήγμα στον δεσμό σας με τον εγωισμό και το πείσμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφασιστικότητα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας φέρνει σήμερα φίλοι Δίδυμοι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, για να κερδίσετε οποιαδήποτε προσωπική ή συναισθηματική μάχη με το παρελθόν σας, για να απολαύσετε μια ξεχωριστή Κυριακή με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε αρκετά χαρούμενοι και ευδιάθετοι, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας και χάσετε την ευκαιρία για μια υπέροχη γνωριμία κυρίως όσοι είστε αδέσμευτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μεγαλύτερη ανάγκη που σας δημιουργείτε σήμερα στο περιβάλλον που κινείστε αγαπητοί Καρκίνοι, είναι να ξεχωρίσετε για την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και για τις εσωτερικές σας αρετές, να προβάλλετε τις φρέσκιες και δροσερές φιλοδοξίες σας στα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο και να πάρετε ταυτόχρονα την επιβεβαίωση και την δικαίωση που προσδοκάτε. Μην γίνεστε υπερβολικοί, υπερόπτες και πεισματάρηδες, μην γκρινιάζετε στο άλλο σας μισό, με το παραμικρό ατόπημα.

ΛΕΩΝ

Μια υπέροχη και πολύ ενθουσιώδης Κυριακή είναι στο κατώφλι σας φίλοι Λέοντες, με την Σελήνη να εισέρχεται στον φιλικό σας Κριό και τις ευνοϊκές της όψεις να δημιουργούν ένα ευχάριστο, κεφάτο και χαρούμενο κλίμα στις πάσης φύσεως προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Κινηθείτε στους ρυθμούς της σιγουριάς και της ευτυχίας, πάρτε από τον δεσμό σας όρκους που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό, συμφιλιωθείτε με την διαφορετικότητα των απόψεων του ερωτικού σας συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι σε όσα σας δίνονται από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από τους έμπιστους φίλους, αλλά και από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, απολαύστε μοναδικές, ήρεμες και ισορροπημένες στιγμές με τους οικείους σας, οργανώστε μια κοντινή φυγή για να ξεφύγετε από την μουντάδα και την πλήξη της καθημερινότητας. Μην ζητάτε από τα άτομα που σας περιβάλλουν περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν, συγκρατείστε τον θυμό και τα νεύρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια δυναμική Κυριακή ανατέλλει φίλοι Ζυγοί, με τάσεις εξόρμησης και διεκδίκησης έντονων στιγμών με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην σταματάτε να δείχνετε στο άλλο σας μισό την ανάγκη σας για ζεστασιά και τρυφερότητα, για να απολαύσετε την στοργή και την φροντίδα του δεσμού σας, δίχως να γίνεστε υπερβολικοί και πολύ εκδηλωτικοί στην συμπεριφορά σας. Ένα υπέροχο ειδύλλιο κεντρίζει τον συναισθηματικό κόσμο των αδέσμευτων, μην χάσετε την ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφιερώστε άπλετο χρόνο σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, σε όλες εκείνες τις διαδικασίες που θα διευκολύνουν την καλή σας διάθεση, που θα γεμίσουν με σιγουριά και σταθερότητα την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα, που θα μπορέσουν να βγάλουν επιτέλους τον δεσμό σας από το ερωτικό τέλμα που βρίσκεται. Μην σκέφτεστε το αμφίρροπο χθες, οδηγηθείτε στο αύριο με αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας προσόντα και τα ερωτικά σας ταλέντα, συγχωρήστε τα λάθη και τα πάθη του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Κριό και τις άριστες όψεις που σχηματίζει με τους υπόλοιπους πλανήτες, έχετε την δυνατότητα σήμερα φίλοι Τοξότες να απολαύσετε μια εξαίσια ημέρα με πολλή ψυχαγωγία, κέφι και ζωντάνια, έχοντας στο πλευρό σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει. Ανοίξτε τα μάτια και την καρδιά σας οι αδέσμευτοι στις συναισθηματικές προσφορές που θα συναντήσετε, απολαύστε την προσοχή και το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, γοητέψτε ένα υπέροχο ειδύλλιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ευνοϊκή μέρα αγαπητοί Αιγόκεροι, για να εκτονώσετε την ενέργεια και τον δυναμισμό σας σε καταστάσεις και γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Μην επιτρέπετε στην επαγγελματική ρουτίνα να σκιάζει την συναισθηματική σας ζωή, αφεθείτε στα χέρια του ερωτικού σας συντρόφου, απολαύστε μοναδικές, ήρεμες και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας, επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να αποσπάσετε μια υπόσχεση, ικανοποιήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωντάνια και ευχάριστη διάθεση σας προσφέρει η σημερινή Κυριακή φίλοι Υδροχόοι, με ευτυχισμένες και δημιουργικές στιγμές στο πλευρό των δικών σας ανθρώπων, των αγαπημένων σας φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου. Οι θετικές αστρολογικές όψεις, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές στιγμές στην συναισθηματική σας ζωή, φέρνουν ικανοποίηση και ανταμοιβή στον εσωτερικό σας κόσμο. Μην ξεχνάτε πως και οι άλλοι γύρω σας και κυρίως το ταίρι σας, έχουν τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

ΙΧΘYΕΣ

Δεν αποκλείεται καθόλου να βγει στην επιφάνεια αγαπητοί Ιχθύες, ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό διάστημα, όμως αυτή τη στιγμή έχετε όλα τα προσόντα και την ευχέρεια να το διευθετήσετε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον σας. Αντιμετωπίστε τα μπερδέματα που ίσως προκύψουν με τα προσφιλή σας άτομα ή τον ερωτικό σας σύντροφο, με ψύχραιμες και νηφάλιες αντιδράσεις, μην αφήνετε τον εκνευρισμό και τον εγωισμό σας να προκαλέσουν χάσμα στις κοντινές σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment