PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κίνδυνος παρεξηγήσεων.

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να επικοινωνήσεις με το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και να παρευρεθείς στα κοινωνικά γεγονότα που έχεις προσκληθεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει την δυναμικότητα και στην ενέργεια να κυνηγήσεις αυτά που επιθυμείς να κάνεις τόσο σε επίπεδο γνώσεων, εμπορικών συναλλαγών και δημοσίων σχέσεων αλλά και σε δημιουργικό επίπεδο αφού νιώθεις πιο δυνατός από ποτέ. Η διάθεση και η ενεργητικότητά σου σε κάνουν επίκεντρο της προσοχής όπου και αν βρεθείς. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και σε κάνει να αμφιβάλλεις για την πορεία της ζωής που έχεις επιλέξει, κάτι που σε κάνει να απογοητεύεσαι. Ευτυχώς, είναι προσωρινό και αύριο θα είναι μία άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει και προσπαθείς να δρομολογήσεις λύσεις που σε ευνοούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει την θετική διάθεση, την δυναμικότητα και την ενεργητικότητα να δραστηριοποιηθείς σε θέματα εργασιακά, με μόνο σου στόχο να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου και να καταφέρεις να νιώσεις πιο άνετα, κάτι που θα είναι ευεργετικό και για την ψυχολογία σου. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και βγάζεις απογοήτευση και θλίψη αφού μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι, αφού το συναίσθημα αυτό θα είναι προσωρινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι να εκφράσεις στα άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και στους συνεργάτες σου τις συναισθηματικές ανάγκες σου, θέλοντας να σε καλύψουν σε αυτά που ζητάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σε κάνει πολύ δυναμικό και ενεργητικό, με διάθεση να διεκδικήσεις από τους άλλους τα καλύτερα. Κύριο ρόλο θα παίξει η αισθηματική σου ζωή αλλά και η έντονη δημιουργικότητά σου, αφού δεν θα σταματήσεις μέχρι να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη σε κάνει να απογοητεύεσαι γιατί μπορεί να θεωρείς ότι απομακρύνεσαι από δικούς σου ανθρώπους κάτι που σε θλίβει. Μην πτοείσαι, το συναίσθημα αυτό είναι προσωρινό και αύριο νιώθεις διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, καθώς μνήμες από καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και εσύ συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αφήσει πίσω σου κάποιες καταστάσεις που σου στοίχισαν πολύ. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει την ενέργεια και την δύναμη να μιλήσεις και να διεκδικήσεις από την οικογένειά σου δικαίωση για καταστάσεις παλαιότερες που σε απασχολούν. Πρόσεχε γιατί η διάθεσή σου αυτή μπορεί να φέρει συγκρούσεις, που καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και θέματα στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψουν που θα σε απογοητεύσουν. Μην το παίρνεις κατάκαρδα, αύριο θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Αυτό που απολαμβάνεις είναι να βρίσκεσαι με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον και μαζί βάζετε στόχους και όνειρα για το μέλλον από κοινού. Είναι πιθανό να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες για κοινωνικούς σκοπούς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει όλη την δυναμικότητα αλλά και την βούληση να διεκδικήσεις και να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει. Οι φίλοι σου σε θαυμάζουν για την αποφασιστικότητά σου. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή που θα σε απογοητεύσουν αλλά να ξέρεις αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή σου έχει στραφεί σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν προκύψει τον επαγγελματικό τομέα και πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτές, με μόνο στόχο την αναγνώριση και την διάκρισή σου στον χώρο αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει την βούληση και την δυναμικότητα να μην σε πτοήσει τίποτα και να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που σου έχουν αναθέσει, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και εργατικότητα. Μπορεί να προκύψουν συζητήσεις για αύξηση, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και η διάθεσή σου μπορεί να χαλάσει αφού είναι πιθανό να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που θα ρίξουν την ψυχολογία σου και θα τα θεωρήσεις εμπόδιο στην εξέλιξή σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου για να αναπτυχθείς σε πνευματικό επίπεδο και γι’ αυτό είσαι σε αναζήτηση σπουδών και σεμιναρίων που θα σε οδηγήσουν στο να διευρύνεις τις γνώσεις σου και τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δίνει την θέληση και την βούληση να κυνηγήσεις αυτά που πιστεύεις ότι θα σε βελτιώσουν σαν άνθρωπο και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία στην ζωή σου. Γίνεσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς το κέφι και η ενέργειά σου εντυπωσιάζουν. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και μπορεί να προκύψουν θέματα με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις έναν ανεξήγητο εκνευρισμό, φόβους και ανασφάλειες και η μέρα σου ξεκινάει με αυτή την διάθεση. Οικονομικά θέματα που προκύπτουν με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς σε απασχολούν και κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να τα διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει την ψυχική δύναμη να αντιμετωπίσεις με σθένος φόβους, ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να νιώθεις και θεωρείς ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις του παρελθόντος. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη χαλάει προσωρινά την διάθεσή σου, καθώς σε απασχολούν τα έσοδά σου και αυτό είναι ένα ζήτημα που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι οι σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και με συνεργάτες. Κάνεις ότι είναι δυνατόν να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με πράγματα που δεν σου αρέσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σε βάζει σε διαδικασία να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν και αυτό γίνεται εμφανές στο περιβάλλον σου. Δραστηριοποιείσαι έντονα με φίλους σε συλλόγους που έχουν σκοπό να βοηθήσουν στο κοινωνικό σύνολο. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου που σου ρίχνει την διάθεση και σε βάζει σε προβληματισμό για το αν συναναστρέφεσαι άτομα που σε ικανοποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη και αγχώδης, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στην δουλειά σου σε αγχώνουν και η νευρικότητά σου είναι έντονη. Προσοχή σε επικριτικές τάσεις που έχεις γιατί μπορεί να ενοχλήσουν συναδέλφους και άτομα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σε κάνει δυναμικό και έχεις την ενέργεια να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν έχεις χρεωθεί για να διεκπεραιώσεις, κάτι που εντυπωσιάζει τόσο τους συναδέλφους, όσο και τους ανωτέρους σου φέρνοντάς σε πιο κοντά στην διάκριση στον επαγγελματικό σου χώρο. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και είναι πιθανό να νιώσεις κούραση αλλά και απογοήτευση, σκεπτόμενος συναδέλφους που θεωρείς ότι δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου είναι άκρως αισθησιακή, θέλεις να διασκεδάσεις, βγάζεις την έντονη παιδικότητά σου και δεν αφήνεις πρόσκληση που αφορά διασκέδαση που να μην δεχτείς. Οι δημιουργικές σου τάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και θέατρο κα κινηματογράφος μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό ανεβάζει το κέφι και την ενέργεια στα ύψη και εντυπωσιάζεις με την στάση ζωής σου και το χιούμορ σου όπου και αν βρεθείς. Οι παρέες και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν, μπορεί όμως να βγάλεις υπερβολικά στοιχεία που να ενοχλήσουν. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και μπορεί να πέσει η διάθεσή σου αφού είναι πιθανό να προκύψουν προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν.

ΙΧΘYΕΣ

Η προσοχή σου έχει στραφεί σε οικογενειακά ζητήματα και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με αυτά, με σκοπό να βρεις τις επιθυμητές λύσεις. Η εσωστρέφεια που έχεις σε οδηγεί στο να μείνεις σπίτι σου και να απολαύσεις την παρέα των δικών σου ανθρώπων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό σου δίνει την βούληση και την δυναμικότητα να λύσεις οικογενειακά θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες και δημόσιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δείχνοντας ότι δεν είσαι διατεθειμένος να αποδεχτείς λύσεις που δεν είναι προς το όφελος την οικογενείας σου. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη και χαλάει την διάθεσή σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα που να σε απογοητεύσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment