Δημοτικά

Πρώτο σε όλη την Ελλάδα το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου, αναδεικνύεται πρωτοπόρος και στην προσφορά υπηρεσιών υγείας, με βασικό λειτουργικό άξονα το ΚΕΠ Υγείας και τους παράγοντες, που το εποπτεύουν και το υποστηρίζουν.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Ιατρός Γεώργιος Μπεκιάρης, που προΐσταται του ΚΕΠ Υγείας μαζί με τους συνεργάτες και τους εθελοντές του, αναπτύσσουν ένα πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών, με απώτερο στόχο, την ενημέρωση, την πρόληψη, την προστασία και την ευρύτερη ιατρική φροντίδα των συμπολιτών, σε πολυεπίπεδη κλίμακα των θεμάτων της Υγείας.

Το έργο του ΚΕΠ Υγείας και του Κοινωνικού Ιατρείου υποστηρίζεται από όλες τις Υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου.

Δεδομένου δε, ότι η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό, με ανεκτίμητη σημασία και αξία στη ζωή μας, αναλογικά σημαντική και σπουδαία είναι και η δημόσια ωφέλεια, σε σχέση με το λαοπληθές κοινωνικό σύνολο που την απολαμβάνει στο Περιστέρι.

Ως τιμητική συνέπεια της όλης δραστηριότητας του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, έρχεται η επιβράβευση του γεγονότος της πρωτιάς του σε ωφελούμενους συμπολίτες, για το 2017.

Και τούτο, διότι από τους 47 Δήμους που συμμετείχαν στο ΕΔΔΥΠΠΥ το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου ανεδείχθη πρώτο σε αριθμό ωφεληθέντων πολιτών.

Η σχετική βράβευση διενεργήθηκε στα πλαίσια του Θεματικού Συνεδρίου «ΚΕΠ Υγείας» με τίτλο: «Ο ρόλος των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας στους Δήμους», το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ηγουμενίτσας και το αμφιθέατρο ΤΕΙ Ηπείρου, από το ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στις προτάσεις, τις επιλογές, τις δράσεις και την αποκλειστική τους αφιέρωση, στην υπεράνω παντός άλλου στοιχείου, Υγεία, για μια ακόμη φορά προηγείται και κυριαρχεί, ο πολίτης, ο συνάνθρωπος και η προς εκείνον διαχρονική αγάπη και φροντίδα μας, εδώ στην ανθρώπινη, την ευαισθητοποιημένη, όσο και πρωτοποριακή πόλη του Περιστερίου.

Related posts

Ποιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες έρχονται στο Περιστέρι τον Ιούλιο

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (11η)

Peristeri News

Προστατευτικά μέτρα κατά τη διάρκεια καύσωνα

Peristeri News

Leave a Comment