PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Προτιμώ την δραχμή παρά το ακριβό ευρώ»


Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την περιοδεία του στην Βέροια υποστήριξε πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε κώμα».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την περιοδεία του στην Βέροια υποστήριξε πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε κώμα». Παράλληλα ο Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι η ύφεση στην χώρα μας θα συνεχιστεί και εμφανίστηκε απαισιόδοξος για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Ως το μεγαλύτερο εχθρό για την οικονομία μας χαρακτήρισε το ακριβό ευρώ.

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε κώμα. Όλα αυτά που λέει ο κ. Σαμαράς και οι δικοί του περί ανάπτυξης, είναι παραμύθια για αφελείς. Η ύφεση συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχει ακριβό ευρώ. Μεγαλύτερος εχθρός της κοινωνίας και των πολιτών, είναι το ακριβό ευρώ. Μεταξύ ενός ακριβού ευρώ και της δραχμής, σαφέστατα προτιμώ τη δραχμή. Βέβαια αυτό ισχύει όσο το ευρώ είναι ακριβό. Γιατί θυμίζω ότι το ευρώ, έναντι του δολαρίου, είχε φτάσει στο 0,88. Το ακριβό ευρώ είναι η ταφόπλακα της οικονομίας» είπε χαρακτηριστικά.

Τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας συμμαχίας μεταξύ των χωρών του νότου και πρόσθεσε «Δεν έχω λοιπόν καμία ψευδαίσθηση ότι υπάρχει περίπτωση για ίαση. Βαθαίνουμε, δανειζόμαστε ολοένα και περισσότερο και έξοδος δεν φαίνεται οπό πουθενά. Σήμερα χρωστάμε 550 δισ. ευρώ, είναι ψέμα αυτά που λένε για 350, δεν βάζουν τα 200 -και πλέον-δισ.»

Όσον αφορά την κατάσταση στην Κύπρο ο Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως οι Κύπριοι «κράτησαν την αξιοπρέπειά τους και δεν την κονιορτοποίησαν με τον τρόπο που κονιορτοποιήθηκε το ελληνικό κοινοβούλιο»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment