Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προσωρινές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου μεταξύ Αγ. Θεοδώρων – Κινέτας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή μεταξύ των Κόμβων Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας από τη ΧΘ 62,7 έως τη ΧΘ 56,0 προκειμένου να εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες, από τον αρμόδιο κατασκευαστή, μέλος της κοινοπραξίας ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο διαδοχικές φάσεις από τη Δευτέρα 14/11/2016 έως την Κυριακή 27/11/2016, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία της κατεύθυνσης προς Αθήνα θα περιορίζεται σε 1 ή 2 λωρίδες, σύμφωνα με τη προσωρινή σήμανση που θα υλοποιηθεί για κάθε φάση ξεχωριστά.

Η κατεύθυνση προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment