PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προπώληση εισιτηρίων για Πανιώνιο


Αρχίζει σήμερα (Πέμπτη) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (15.00).

Αρχίζει σήμερα (Πέμπτη) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (15.00).

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 ενώ αύριο (Παρασκευή) θα ισχύσει πάλι το ίδιο ωράριο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει 500 εισιτήρια για τη Θύρα 8 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ. Για την αγορά εισιτήριου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

* Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Ηλίας Αναστασάκος πήρε μέρος στο α΄ μέρος του προγράμματος μαζί με την ομάδα και στην συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά πάνω στη φυσική κατάσταση.

Ατομικά προπονήθηκε και ο Μαρσέλο Σαρμιέντο ενώ ο Μασάμπα Σαμπού έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

* Mε πέντε ποδοσφαιριστές θα στελεχώσει ο Ατρόμητος τις Εθνικές ομάδες Ελπίδων, Νέων και Παίδων.

Συγκεκριμένα οι Θανάσης Καραγκούνης και Γιάννης Σκόνδρας κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Νορβηγίας στις 17 Νοεμβρίου στο γήπεδο Λουτρακίου. Οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα.

* Ο Φώτης Καϊμακαμούδης κλήθηκε στην Εθνική Νέων για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον Εθνικό Αστέρα και την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο αγώνας με τον Εθνικό Αστέρα θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 και ο αγώνας με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.

* Οι Δημήτρης Μαρκάκης, Διονύσης Μπουρδούβαλης κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για τις δύο εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Χέρσου στο Κιλκίς στις 16 και 18 Νοεμβρίου (ώρα 15:00).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment