PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις Τ. Κουστέρη


Ο Τζίμης Κουστένης συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Πλήρη ομάδα περιμένει σήμερα στην απογευματινή προπόνηση (17:30) το τεχνικό επιτελείο του Περιστερίου με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έτοιμο να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς.

Ο αγώνας με τον Ηρακλή τη Δευτέρα είναι κρίσιμος και η θέση του άσου είναι νευραλγική και χωρίς ιδιαίτερες εναλλακτικές λύσεις.

Ο Τζίμης Κουστένης συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη είπε: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην έδρα μας με ομάδα από αυτές που πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας»,

και συνέχισε: «Πάλι μπαίνει το «πρέπει» όπως έχει πει και ο κόουτς πρόσφατα. Γνωρίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αφού ο Ηρακλής είναι επικίνδυνος παρότι θα εμφανιστεί με υπηρεσιακό προπονητή. Οι περισσότερες ομάδες όταν περνούν μια κρίση συσπειρώνονται.
Κέρδισαν τον Ηλυσιακό με αυτές τις συνθήκες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι κέρδισαν και τον πλήρη Πανελλήνιο, παίζοντας με ελλιπή σύνθεση στην πρεμιέρα. Ο Ηρακλής είναι μέσα στους στόχους του με δυο νίκες και σίγουρα δεν έχει άγχος».

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, άγχος έχουμε εμείς που αυτή η καθοριστική αναμέτρηση θα γίνει Δευτέρα (18:00) στο «Α. Παπανδρέου».

Από Σάββατο (17:00) τη 2η αγωνιστική, πάμε Δευτέρα (18:00) στην 4η και θα ακολουθήσει η Κυριακή (μάλιστα στις 12:30 το μεσημέρι!) την 6η αγωνιστική με την ΑΕΚ.

Η παραδοσιακή συνήθεια του μπασκετικού φιλάθλου πήγε… περίπατο.

Ο Τζίμης Κουστένης σχολίασε: «Θα χρειαστούμε σίγουρα τη βοήθεια του κόσμου μας, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει πρωτόγνωρο για μας, παίζοντας Δευτέρα. Θέλουμε να δούμε πώς θα ανταποκριθούν οι περιστεριώτες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment