PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προκηρύχθηκαν εκλογές στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων



Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τις 27 Μαΐου και τις 3 Ιουνίου.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τις 27 Μαΐου και τις 3 Ιουνίου.

Την πρώτη Κυριακή (27 Μαΐου) οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν σε όλες τις περιφέρειες των Πρωτοδικείων, εκτός Αθηνών και Πειραιά, και την επομένη Κυριακή (3 Ιουνίου) στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Από τις εκλογές αυτές θα αναδειχθούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των Τριμελών Εφετειακών Επιτροπών.

Όπως ορίζεται στην προκήρυξη:
– η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων θα ισχύει έως τις 14.00 της ερχόμενης Παρασκευής, 27 Απριλίου
– την ίδια ημέρα με τις αρχαιρεσίες στα επαρχιακά Δικαστήρια (27/5/2012) θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για τις Εφετειακές Επιτροπές
– οι σχετικές αιτήσεις για υποψηφιότητα υποβάλλονται μέσα στην ίδια προθεσμία στην Εφορευτική Επιτροπή του Πρωτοδικείου της έδρας του Εφετείου, η οποία ανακηρύσσει τους επιτυχόντες
– οι υποψήφιοι μπορούν να παραδώσουν για δημοσίευση σύντομο άρθρο (μέχρι 200 λέξεις) σε ηλεκτρονική μορφή, το αργότερο μέχρι 27 Απριλίου για τα «Δικαστικά Νέα» και το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου για την ιστοσελίδα της Ένωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο

Peristeri News

Συνελήφθη 17χρονος στον Κολωνό με γεμάτο περίστροφο

Peristeri News

Πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Peristeri News

Leave a Comment