Κοινωνία

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ, για την Παρασκευή  10 Δεκεμβρίου 2021, .

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., γίνονται διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται και υλοποιούνται, από τον ΔΕΔΔΗΕ, καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Δείτε τις ώρες και οδούς με διακοπή ρεύματος στο Περιστέρι:

* Παρασκευή  10/13/2021 | 08.30 – 17.30

ΑΛΚΙΜΟΥ – ΕΔΕΣΣΗΣ – ΤΕΜΠΩΝ – ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΚΕΚΡΩΠΟΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΜΙΛΗΤΟΥ – ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ – ΣΑΠΦΟΥΣ – ΕΔΕΣΣΗΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΗΣΙΟΔΟΥ – ΡΟΔΟΠΗΣ

Related posts

Τροχαία: 13 νεκροί και 667 τραυματίες τον Απρίλιο στην Αττική

Peristeri News

Κορωνοϊός: 4.698 νέα κρούσματα – 19 θάνατοι – 210 σε ΜΕΘ

Peristeri News

Διαβάσεις πεζών στη Λεωφόρο Αθηνών – Χρήσιμες ή επικίνδυνες (poll)

Peristeri News

Leave a Comment