PeristeriNews.gr
Πολιτική

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τη δεύτερη ειδική ανακρίτρια οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά φακέλων, οι οποίοι αρνήθηκαν να απολογηθούν.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τη δεύτερη ειδική ανακρίτρια, ο 22χρονος Παναγιώτης Αργυρού και ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος που συνελήφθησαν τη Δευτέρα για την αποστολή παγιδευμένων φακέλων.

Πρόταση για την παράδοση ανοιχτών δεμάτων τα οποία θα σφραγίζονται ενώπιον ταχυδρομικού υπαλλήλου, κατά το πρότυπο των συστημένων, με ιδιαίτερη μέριμνα όμως στο απόρρητο των επικοινωνιών και την τυχόν καθυστέρηση στη διαβίβαση, διατυπώθηκε στη σημερινή σύσκεψη, υπό τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα.

Η πρόταση θα τεθεί στο πλαίσιο της συζήτησης που εξελίσσεται στην ΕΕ σε επίπεδο Ταχυδρομείων και Πολιτικής Αεροπορίας,

Ελεγχόμενη έκρηξη έγινε στο ύποπτο δέμα που βρέθηκε στην είσοδο της Ελληνικής Τράπεζας, στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για δέμα με βιβλία.

Νωρίτερα, εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν σε δέμα, με προορισμό τη γαλλική πρεσβεία και είχε αφεθεί στα γραφεία της ACS, στην Καλλιθέα.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε βιβλίο με τα “Άπαντα του Σουρή” και ως αποστολέας φέρεται ότι ήταν ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment