PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στο Ιράν»



Οι Η.Π.Α. θα σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στο Ιράν, ασκώντας παράλληλα πιέσεις και σε άλλα κράτη προκειμένου να συνεργαστούν για την επίτευξη μεγαλύτερης απομόνωσης της Τεχεράνης.Αυτό υποστήριξε σε χθεσινές της δηλώσεις η υπουργός Εξωτερικών, Hillary Clinton.

Οι Η.Π.Α. θα σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στο Ιράν, ασκώντας παράλληλα πιέσεις και σε άλλα κράτη προκειμένου να συνεργαστούν για την επίτευξη μεγαλύτερης απομόνωσης της Τεχεράνης, ύστερα από την αποκάλυψη ότι δύο Ιρανοί σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό υποστήριξε σε χθεσινές της δηλώσεις η υπουργός Εξωτερικών, Hillary Clinton.

«Θα συνεργαστούμε με τους φίλους και του συνεταίρους μας σε όλο το κόσμο ούτως ώστε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα που θα βάζει τέλος σε τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες. Έφθασε πλέον η ώρα να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στο Ιράν για περαιτέρω απομόνωση του από τη διεθνή κοινότητα», τόνισε η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

«Η σχέση της ιρανικής κυβέρνησης με τη σχεδιαζόμενη δολοφονία του Σαουδάραβα πρέσβη στις Η.Π.Α. μας οδηγεί να πιέσουμε και άλλα κράτη για να επιβάλλουν κυρώσεις στην Τεχεράνη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σλοβακία: Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του πρωθυπουργού Φίτσο

Peristeri News

Οι Χούθι επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά

Peristeri News

Σλοβακία: Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση ο Ρόμπερτ Φίτσο

Peristeri News

Leave a Comment