PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της εκστρατείας «Greeks Can!» (v)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης, η πρώτη εκδήλωση της εκστρατείας «Greeks Can!».

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης, η πρώτη εκδήλωση της εκστρατείας «Greeks Can!» που γίνεται με πρωτοβουλία του Σπύρου Κουβέλη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.

Ο Δρ. Θανάσης Κωνσταντόπουλος (ερευνητής, Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου ΕΚΕΤΑ) έκανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με την Οικονομία του Υδρογόνου και των ανανεώσιμων καυσίμων από ήλιο, νερό και CO2, αναφερόμενος στο Ελληνικό πρόγραμμα Hydrosol, το οποίο έχει βραβευτεί με το Πανευρωπαϊκό Βραβείο Descartes – μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα διάκριση.

Το σύνολο της παρουσίασης έγινε με εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο. Αποτέλεσε κατ΄ουσίαν ένα διάλογο μεταξύ επιστήμης, τεχνολογίας και μουσικής. Την παρουσίαση συνόδευσε παίζοντας ζωντανά το συγκρότημα Nick & the Backbone, το οποίο έκλεισε και την εκδήλωση ερμηνεύοντας blues.

Το κοινό συμμετείχε στην εκδήλωση με πολλές ερωτήσεις και παρεμβάσεις, δημιουργώντας μια διαδραστική ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο:

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει δημοσιοποίηση και ενημέρωση για το ηλεκτρονικό forum της εκστρατείας GREEKS CAN! και τις επόμενες εκδηλώσεις της εκστρατείας, που θα διοργανώνονται ανά 15 ημέρες, με ελεύθερη είσοδο, στο ΙΜΚ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Leave a Comment