PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Ο Ευκλ. Τσακαλώτος κοιτούσε στον καθρέφτη


«Ο κ. Τσακαλώτος κατηγορεί το Ποτάμι ότι υιοθετεί πλήρως την εκτίμηση του ΔΝΤ. Προφανώς μιλάει μπροστά στον… καθρέφτη» αναφέρει σε σχόλιό του το Ποτάμι, μέσω του υπευθύνου του τομέα Οικονομικών του κόμματος Κωνσταντίνου Γκράβα, απαντώντας σε αιχμές που είχε αφήσει ο υπουργός Οικονομικών κατά της Σεβαστουπόλεως.

«Μια σύντομη αναδρομή θα τον βοηθήσει: ο ίδιος συμφώνησε ήδη από το Σάββατο με την κ. Λαγκάρντ να επιστρέψει η ομάδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα για να συνεχίσει τις συζητήσεις. Άραγε ο κ. Τσακαλώτος προτού επιστρέψει στην Αθήνα για να υποδεχθεί τα στελέχη του Ταμείου, διαβεβαίωσε και φέτος την κ. Λαγκάρντ όπως ο προκάτοχός του πέρυσι ότι η Ελλάδα θα πληρώνει εις το διηνεκές το ΔΝΤ;», διερωτάται ο κ. Γκράβας.

«Στο καινούριο παραμύθι με τίτλο “πας μη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέρ ΔΝΤ”, ο κ. υπουργός έχει μπερδέψει τον ψεύτη βοσκό με τον “καλό και κακό μπάτσο” και, εσχάτως, με τη λυκοσυμμαχία με τον κ. Σόιμπλε», συμπληρώνει.

Εκτιμά επίσης ότι «οι αλλεπάλληλες διαρροές περί παραιτήσεων (την Κυριακή του πρωθυπουργού και μόλις χθες του υπουργού Οικονομικών) μαρτυρούν ότι η διαπραγμάτευση γίνεται πάλι στο εσωτερικό εντός του ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα …συμφωνήσω, και με την κυβερνητική εκπρόσωπο, και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, που διαφωνούν μεταξύ τους: το πρόβλημα της Ελλάδας είναι και οικονομικό, προπάντων όμως πολιτικό», καταλήγει ο κ. Γκράβας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment