PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Πώς να στείλετε μηνύματα στο WhatsApp που εξαφανίζονται


Το WhatsApp προσφέρει την λειτουργία αυτοκαταστροφής για τις συνομιλίες.

Όταν το ενεργοποιείτε για μια συγκεκριμένη ομαδική ή ιδιωτική συνομιλία, τα μηνύματα σβήνονται αυτόματα από το τηλέφωνό σας και τον παραλήπτη μετά από μια εβδομάδα.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του WhatsApp στο τηλέφωνο σας από το Play Store σε μια συσκευή Android και το App Store σε ένα iPhone.

Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή “WhatsApp” στο iPhone ή την Android συσκευή σας και εισαγάγετε την ομαδική ή την ιδιωτική συνομιλία που θέλετε να ορίσετε για αυτοκαταστροφή στην καρτέλα “Chats”.

Πατήστε το όνομα του παραλήπτη ή της ομάδας στην κορυφή της συνομιλίας για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προφίλ του.

Επιλέξτε “Disappearing messages”.

Σημείωση: Σε μια ομαδική συνομιλία, μόνο οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να ορίσουν αυτήν τη ρύθμιση.

Ενεργοποιήστε την επιλογή “On” για να ενεργοποιήσετε τα μηνύματα να εξαφανίζονται σε αυτή τη συνομιλία.

Τώρα, οποιοδήποτε κείμενο ή μέσο που αποστέλλεται σε αυτήν τη συνομιλία από εσάς ή το άλλο άτομο θα διαγραφεί μετά από μια εβδομάδα.

Ωστόσο, τα μηνύματα που έχουν σταλεί πριν από αυτήν την αλλαγή δεν θα επηρεαστούν. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφανισμένων μηνυμάτων κάνοντας την αντίστροφη ρύθμιση.

Όταν είναι ενεργοποιημένο, το WhatsApp θα ειδοποιήσει τον παραλήπτη και θα προσθέσει ένα μικροσκοπικό εικονίδιο ρολογιού πάνω από τη μικρογραφία της εικόνας της συνομιλίας.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό δεν εμποδίζει τα μέλη της συνομιλίας να τραβήξουν screenshot στις συνομιλίες ή να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των μέσων αλλού. Επιπλέον, η επιλογή του export της συνομιλίας θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη.

Επομένως, η λειτουργία αυτοκαταστροφής του WhatsApp είναι αυστηρά μόνο για την τακτική εκκαθάριση των εισερχομένων σας από περιττά μηνύματα, όχι για ιδιωτικές και εμπιστευτικές συνομιλίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment