PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Πορτοκαλί» ισοπαλία στην Τρίπολη για τον Ατρόμητο


Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-0

Η νέα πορτοκαλί εμφάνιση δεν έφερε την τύχη που θα έδινε την νίκη στον Ατρόμητο και έτσι το τελικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη είναι το 0-0.

Ο Ατρόμητος δεν απείλεισε την εστία του Αστέρα αρκετές φορές και μόνο στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειξε σχετικά καλό πρόσωπο.

Η ομάδα μας διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα με αρκετή ευκολία, παρότι δεν έκανε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Παρ’ όλα αυτά δεν ένιωσε ούτε ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους, ενώ στο 60′ ο Εγκόν σκόραρε με το χέρι για τον Αστέρα και είδε την κίτρινη κάρτα για την αντικανονική ενέργειά του.

Με το βαθμό της ισοπαλίας λοιπόν επιστρέφει ο Ατρόμητος στη βάση του, αφού έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης (Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο, Κωστούλας, Ράγιος, Χούλι (57′ Μάρτινς), Εγκόν (70′ Τσαμπουρής), Μπακασέτας.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτανς, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Νάστος, Μπάλλας, Δημούτσος (46′ Μακρής), Τάτος, Επστάιν, Καραγκούνης (65′ Μπρίτο), Μήτρογλου.

Σκόρερ:

Κίτρινες: 32′ Κωστούλας, 34′ Εγκόν, 56′ Αργυρόπουλος, 61′ Περόνε, 75′ Μάρτινς, 76′ Κουρμπέλης – 17′ Δημούτσος, 28′ Τάτος, 90′ Επστάιν

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment