PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν αποκλείει την παραίτηση του ο Γιάννης Βούρος (v)


Τον προβληματισμό του για τα νέα μέτρα που θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Τρίτη, στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει στην Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Τον προβληματισμό του για τα νέα μέτρα που θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Τρίτη, στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει στην Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Βούρος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το τι θα πράξει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα.

Ο ίδιος έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι εφόσον διαφωνεί με τα μέτρα, η συνείδησή του θα τον οδηγήσει στην παραίτηση και όχι στην ανεξαρτητοποίηση, ώστε να μην μειώσει με την κίνησή του αυτή την αριθμητική δύναμη του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή.

Ο Γιάννη Βούρος υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ότι τα μέτρα θα περάσουν τελικά, αν και αποκάλυψε ότι αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.

Γεγονός είναι πάντως ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα βράζει και μέσα σε αυτό το κλίμα το Μέγαρο Μαξίμου χαρτογραφεί τους επίφοβους, ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεων…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment