• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Πορτοφολάδες οργιάζουν καθημερινά στα βαγόνια, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ

Peristeri News
Peristeri News
Δεκ23/ 2015

Την προσοχή στο επιβατικό κοινό εφιστά η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, λόγω αυξημένων περιστατικών κλοπής πορτοφολιών στα μέσα σταθερής τροχιάς. 

Όπως επισημαίνει η Ένωση, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και με απύθμενο θράσος, οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων, οργιάζουν καθημερινά στα βαγόνια και στους σταθμούς.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους, εκμεταλλευόμενοι την ελλιπή φύλαξη σταθμών, συρμών και εγκαταστάσεων, λόγω και της έλλειψης προσωπικού στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και στη φύλαξη των σταθμών, οι ομάδες των αδίστακτων κακοποιών αλωνίζουν ανενόχλητοι όλο το δίκτυο και ιδιαίτερα σε σταθμούς και τμήματα με μεγάλη επιβατική κίνηση.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ τονίζει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί μόνο από την εταιρεία και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το συγκοινωνιακό έργο και όχι με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς και ιδιαιτέρα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μπει οριστικό τέλος σε αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει γίνει μάστιγα για εργαζόμενους και επιβάτες και επιπλέον δυσφημεί διεθνώς τη χώρα μας.

Ετικέτες: ,