PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έγινε ληστής


Από τη σόου μπιζ στη φυλακή.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας πραγματοποίησε συνολικά 26 ληστείες, ξεκινώντας από τους καταστηματάρχες της Γλυφάδας.

Ο δράστης είχε μάθει από τις πίστες που τραγουδούσε να κάνει μεγάλη ζωή.

Αρχικά τα είχε καταφέρει και ζούσε το δικό του όνειρο κάνοντας παρέα με διάσημους και μοντέλα.

Τα χρέη όμως τον έπνιξαν και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής σε συνδυασμό με τις κακές συνήθειες και την κρίση τον έκαναν ληστή.

Την περασμένη Τετάρτη, συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φερόμενος ως δράστης 26 ένοπλων ληστειών που έγιναν το τελευταίο δίμηνο στα νότια προάστια.

Με ένα ψεύτικο πιστόλι, είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών της γειτονιάς του. Ο επιχειρηματίας ομολόγησε αμέσως. Σαν να συνειδητοποίησε ξαφνικά πως η ευημερία του ήταν τόσο κάλπικη όσο η ρεπλίκα που κρατούσε στα μπουκαρίσματά του.

Όπως δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος» ο ίδιος περιέγραψε με λεπτομέρειες την προσωπική του πορεία, μια ιστορία που έχει απ’ όλα: ωραίες γυναίκες, ακριβά ρούχα, γρήγορες μηχανές, αλλά και αποτυχίες, σκοτεινά σημεία και χρέη.

Ο δράστης είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του διαδρομή από το τραγούδι. Πέρασε από διάφορες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και απέκτησε και σημαντικές γνωριμίες.

Με την πάροδο των χρόνων, η ατζέντα του γέμισε με τα τηλέφωνα ατόμων που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής του.

Πριν από δέκα χρόνια, ο 34χρονος τότε άνδρας έκανε το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας κατάστημα ρούχων στα νότια προάστια.

Χωρίς να εγκαταλείψει τις επαφές του με τη νύχτα και τον χώρο της σόουμπιζ, έριξε βάρος στη νέα του ασχολία. Παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, ζούσε σε μονοκατοικία στα Καλύβια.

Πριν από τρία χρόνια, άνοιξε και δεύτερο μαγαζί, στο εμπορικό κέντρο Πλάζα, στο κέντρο της Γλυφάδας, μέσα στο οποίο τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Υπολόγιζε όμως χωρίς να αναλογιστεί την επερχόμενη κρίση και έτσι οδηγήθηκε στις ληστείες. «Το σκέφτηκα. Ή θα αυτοκτονούσα ή θα άρχιζα τις ληστείες» είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν.

Μέσα σε δύο μήνες, πραγματοποίησε 26 ληστείες, ξεκινώντας από τους καταστηματάρχες της Γλυφάδας. Ηταν τέτοια μάλιστα η συχνότητα των χτυπημάτων του, που έκανε δέκα ληστείες μέσα σε μόλις μία μέρα!

Η τελευταία ληστεία που έκανε σε παιδιατρείο της Γλυφάδας ήταν και η μοιραία. Είχε προηγουμένως νοικιάσει ένα μικρό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε στις ληστείες που διέπραττε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment