PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ποιοι βγήκαν κερδισμένοι από την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη στις φετινές εκλογές


Πολλές ανατροπές, δύο κερδισμένους και αρκετά νέα πρόσωπα επεφύλαξε η κάλπη για την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη στις φετινές εκλογές.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Περιστερίου δεν χρειάστηκε δεύτερη Κυριακή και το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου ήταν αρκετό να του δώσει την έκτη συνεχόμενη θητεία με ποσοστό 78%.

Την ώρα που αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι είδαν τους σταυρούς τους να πέφτουν υπήρξαν δύο “παλιοί” που είχαν ανοδική πορεία χωρίς βέβαια να έχει δοθεί η τελική καταμέτρηση των σταυρών.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσίνας είχε τεράστια αύξηση αφού το 2019 είχε λάβει 1249 και φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει 2611 σταυρούς. Μιλάμε για αύξηση μεγαλύτερη του 100% σε μια εκλογική μάχη που οι περισσότεροι έλαβαν λιγότερους σταυρούς από την περασμένη κάλπη.

Μικρή αλλά ανοδική πορεία είχε και η Μαρία Αεράκη που κατάφερε να συγκεντρώσει 2086 σταυρούς έναντι των 1978 του 2019.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτά δεν αποτελούν τα τελικά αποτελέσματα και ίσως στην πορεία βρεθούν και άλλοι με μικρές αυξήσεις στους σταυρούς αλλά πρόκειται για τους δύο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος τράβηξαν περισσότερο τα βλέμματα του κόσμου.

Στις υψηλές θέσεις των σταυρών παρέμειναν οι Τάσος Θεοδωράκος, Τάκης Λύκος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Μπέτσης, Μαίρη Τσιώτα και Αλέξης Σταυρούλιας που κάποιοι από αυτούς αποτελούν και τη βασική ομάδα του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Αρκετά νέα πρόσωπα

Η σύνθεση της νέας διοίκησης του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία καταφέρνουν να μπουν 8 “νέοι”.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ανδριανόπουλο, Δημήτρη Μίαρη, Βαγγέλη Γιακουμή, Παναγιώτη Αδαμάκη, Λευτέρη Αδαμάκη, Χρυσόστομο Γαβαλά και Νικόλαο Βυτινιώτη. Ο όγδοος και τελευταίος που θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος θα φανεί στα τελικά αποτελέσματα και θα είναι μεταξύ Δήμητρας Κατσανού και Γιάννη Γεωργάρα. Όλα αυτά εκτός σημαντικών εκπλήξεων που μπορεί να φέρουν υποψήφιους που είναι χαμηλότερα στις θέσεις εκλογής.

Άλλωστε η δημοτική παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη θα έχει 31 δημοτικούς συμβούλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment