PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποικίλες οι αντιδράσεις για την Αστυνομική παρουσία στο Περιστέρι


Πολλές και διαφορετικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν το απόγευμα της Τρίτης στο Περιστέρι προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα διοργάνωσης πάρτι στην Αιμιλίου Βεάκη.

Πραγματικά, ήταν μια μέρα που φτάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο. Από τη μηδαμινή παρουσία αστυνομικών στο κέντρο της πόλης, στην πολυπληθή παρουσία διαφορετικών ομάδων της ΕΛ.ΑΣ. σε πολλά σημεία στο κέντρο του Περιστερίου.

Όπως σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της Τρίτης το PeristeriNews.gr, οι υψηλές βαθμίδες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν δώσει εντολή να παταχθεί το φαινόμενο των πάρτι στη μέση του δρόμου στο Περιστέρι.

Κάτι που νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πήρε σάρκα και οστά αφού από τις 5 μ.μ. περίπου, οι δυνάμεις της Αστυνομίας άρχισαν να παρατάσσονται μπροστά από τα μαγαζιά εστίασης της Αιμιλίου Βεάκη αλλά και στα παράπλευρα στενά γύρω από τον δρόμο.

Ακόμα και δυνάμεις των ΜΑΤ είδαμε στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, στα παλιά ψαράδικα, απέναντι από το Δημαρχείο και στην Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Μάλιστα, οι ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι και τις 11 το βράδυ, όταν πλέον ήταν πολύ αργά για να ξεκινήσει κάποιο πάρτι.

Εικόνες που σύμφωνα με πληροφορίες θα ζήσουμε και τις επόμενες μέρες με την ΕΛ.ΑΣ. να θέλει να αποτρέψει κάθε σκέψη για πάρτι στη Βεάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισχυρή Αστυνομική παρουσία στην πόλη προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, και θετικές και αρνητικές.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το βράδυ της Τρίτης, οι κάτοικοι της περιοχής ηρέμησαν και θα κοιμηθούν ήσυχα κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει, με τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες.

Πρόστιμα και κλήσεις σε πολίτες

Πάντως, όπως προαναφέραμε, η μεγάλη Αστυνομική παρουσία συνδυάστηκε και με σκηνές που δεν θυμίζουν σε τίποτα την χαλάρωση που έχει επέλθει όλο αυτό το διάστημα σχετικά με τα πρόστιμα.

Ειδικότερα, από τους Αστυνομικούς που βρέθηκαν στη Βεάκη πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες έλεγχοι για χρήση προστατευτικής μάσκας και σκοπό μετακίνησης. Κόπηκαν πάρα πολλά πρόστιμα στους ανυποψίαστους πολίτες που θέλησαν να διασχίσουν τη Βεάκη και δεν τηρούσαν τα μέτρα που έχουν τεθεί.

Πέρα από τα πρόστιμα κόπηκαν και δεκάδες κλήσεις σε οδηγούς δίκυκλων για κάθε πιθανή παράβαση, ενώ αφαιρέθηκαν και πινακίδες αυτοκινήτων με ηχοσυστήματα.

Γενικά η εικόνα της πρώτης μέρας με την παρουσία Αστυνομίας στο Περιστέρι είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία με τους πολίτες να διχάζονται για την επιτυχία της επέμβασης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment