PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Ετοιμάζεται αστυνομική επιχείρηση στη Βεάκη;


Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τα καθημερινά πάρτι που διοργανώνονται στη μέση του δρόμου στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγανακτήσει με τη δυνατή μουσική από τα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων να φτάνει πολλά τετράγωνα μακριά με τον βραδινό ύπνο ειδικά εκείνων που εργάζονται το πρωί να είναι εφιάλτης.

Κάτι παρόμοιο με τα πάρτι του Σαββατοκύριακου συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας με τα αυτοκίνητα να έχουν κλείσει τη Βεάκη και το πολυπληθές κοινό να έχει συγκεντρωθεί γύρω τους διασκεδάζοντας στους ρυθμούς της δυνατής μουσικής.

Για ένα ακόμα βράδυ τα τηλέφωνα στην Αστυνομία ήταν πάρα πολλά με τους κατοίκους να αναζητούν κάποιον που να μπορεί να διακόψει αυτή την καθημερινή ηχορύπανση. Μάταια όμως αφού για ένα ακόμα βράδυ δεν υπήρξε παρουσία της Αστυνομίας με τους παρευρισκόμενους να ολοκληρώνουν το πάρτι τους όποτε αυτοί επιθυμούσαν.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όρια τους και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν κατοικεί στο κέντρο της πόλης να καταλάβει το τι συμβαίνει πραγματικά.

Μάλιστα πολλοί κάτοικοι έχουν προχωρήσει σε έντονες διαμαρτυρίες και στον Δήμο ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή να πάρει μέτρα ή να πιέσει τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ για περιφρούρηση της περιοχής από τέτοιες συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί η υπόσχεση σε αρκετούς κατοίκους της περιοχής ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αστυνομική επιχείρηση παρόμοια με αυτή της πλατείας Βαρνάβα στην Κυψέλη που θα αποτρέψει τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού πολιτών στη Βεάκη.

Αναμένεται να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι πλέον πιο αναγκαία από ποτέ η κανονική λειτουργία των μαγαζιών εστίασης ώστε να επανέλθει η κανονικότητα και στο Περιστέρι.

Πρέπει άμεσα η Κυβέρνηση να ασχοληθεί με το ζήτημα της καθημερινότητας και να πάρει τις αποφάσεις της μιας και η κατάσταση θα αποσυμπιεστεί μέσω της επαναλειτουργίας των μαγαζιών εστίασης σύμφωνα και με αρκετούς ειδικούς.

Διαβάστε ακόμα:

Κατάληψη στο 10ο Λύκειο Περιστερίου με αφορμή ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment