Δυτική Αθήνα

Ποδηλατικός αγώνας στο Ποικίλο Όρος

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή αθλητών διεξήχθη ο Ποδηλατικός Αγώνας “MTB ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2022 Vol.1 XCC – XCR” για άλλη μία χρονιά στο Ποικίλο Όρος, σε συνδιοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκου.

Οι αθλητές ξεκίνησαν τη διαδρομή τους με αφετηρία τους πρόποδες του Ποικίλου Όρους τμηματικά σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτων. Μικροί και μεγάλοι αθλητές ως συμμετέχοντες απόλαυσαν τις ομορφιές του εμβληματικού βουνού της Δυτικής Αθήνας μέσα από τη βιωματική επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Λεωτσάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φύση, υγεία και αθλητισμός γίνονται “ένα” στη Δυτική Αθήνα. Στηρίζουμε δράσεις που προβάλλουν τον αθλητισμό και την ευζωία μέσα από τη χρήση ποδηλάτου στο περιβάλλον. Αγκαλιάζουμε τους συμπολίτες μας και τους ευαισθητοποιούμε στην προστασία της φύσης μέσω τέτοιων αθλητικών γεγονότων. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και τον Πρόεδρο του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας», κ. Δ. Ζωναρά, για την αγαστή συνεργασία μας».

Related posts

Το μετρό πάει Ίλιον

Peristeri News

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας «αναστέλλει» την λειτουργία του Σωματείου Εργαζομένων

Peristeri News

Στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» η εικαστική έκθεση «Το Τραγούδι της Γης»

Peristeri News

Leave a Comment