PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πλήρωσε το πρώτο του λάθος και αποχαιρέτησε (video)


Όλα για όλα τα έπαιξε ο Ατρόμητος, αλλά δεν άντεξε. Στο πρώτο λάθος των Περιστεριωτών, ο ΠΑΟΚ τον πλήγωσε, ανοίγοντας το σκορ και παρά τη διάθεση των παικτών του Κάναντι, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν και στο Περιστέρι (1-3).

Ο Ατρόμητος μπήκε προσεκτικά στο ματς καθώς ήξερε πως αν δεχτεί γκολ, θα έχανε κάθε ελπίδα πρόκρισης, ωστόσο αφού ο Ντιγκινί στο 20’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση για το 1-0, ο ΠΑΟΚ τιμώρησε το λάθος της ανασταλτικής λειτουργίας του Ατρόμητου στο 30’, όταν Σάκχοφ και Κουλούρης έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, με τον πρώτο να νικάει τον Μίρκοβιτς με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή για το 1-0.

Ο Νταμίρ Κάναντι έβαλε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους τον Βασιλακάκη αλλά και τον Κωτσόπουλο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και ο Ατρόμητος είχε εξαιρετικό πρόσωπο. Οι Περιστεριώτες πίεσαν από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης και οι δύο αλλαγές συνδυάστηκαν στο 54ο λεπτό με τον Βασιλακάκη να ισοφαρίζει με κοντινή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να πιστεύουν πως μπορούν να… αγχώσουν τους φιλοξενούμενους παρότι έψαχναν ακόμη τρία γκολ, έφτιαξαν φάσεις για να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Πασχαλάκη αλλά και στον Μαλεζά που στο 66’ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κωτσόπουλου!

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος έχει το… δεύτερο γκολ, ο Κάνιας στην αμέσως επόμενη φάση έκανε την Τρίτη τελική του ΠΑΟΚ, γράφοντας το 2-1 με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής!

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ ο Κουλούρης από κάθετη του Μπίσεσβαρ, με την άμυνα των γηπεδούχων να έχει ανέβει πολλά μέτρα στο γήπεδο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (73′ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (46΄ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46΄ Κωτσόπουλος)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57΄ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Κάνιας, Σάκχοφ (75΄ Μουλέν), Πέλκας (60΄ Μπίσεσβαρ), Μακ, Λημνιός, Κουλούρης

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TeYzsHhJqPc&w=854&h=480]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment