PeristeriNews.gr
Media

Πιθανό «λουκέτο» στο Κανάλι της Βουλής


Μετά τις φωτιές που «άναψαν» απανωτά δημοσιεύματα για το μεγάλο κόστος λειτουργίας του.

Μετά τις φωτιές που «άναψαν» απανωτά δημοσιεύματα για το μεγάλο κόστος λειτουργίας του, τώρα και «τσουνάμι» περικοπών απειλεί το κανάλι της Βουλής.

Έτσι αν ανήκετε στο 0,3% του πληθυσμού που παρακολουθεί δελτία ειδήσεων, εκπομπές και ντοκιμαντέρ, τότε ίσως η κυβέρνηση σας δυσαρεστήσει, αφού σκέφτεται σοβαρά να δώσει τέλος σε όλα αυτά υπό τις πιέσεις των Τροικανών, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος.

Οι φήμες πως για 82 συνολικά εργαζόμενους, το κόστος λειτουργίας του καναλιού της Bουλής ανέρχεται σε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ προβληματίζουν ιδιαίτερα το κυβερνητικό επιτελείο, που προσπαθεί να κόψει και να ράψει, προκειμένου να μπει μια τάξη!

«Είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως “το κόστος λειτουργίας” των 4 εκατ. ευρώ το χρόνο “είναι δυσανάλογο”​» ξεκαθάρισε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στο Realfm, αφήνοντας ανοιχτό το τενδεχόμενο να μπει λουκέτο στο Κανάλι της Βουλής

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο βασικός ρόλος του συγκεκριμένου καναλιού δεν είναι ούτε τα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε ο φανταστικός κόσμος των ζώων αλλά η μετάδοση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και των επιτροπών ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτές όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment