PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πιο κοντά στη μαθηματική παραμονή ο Ατρόμητος – Λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη


Με τον Γιαννιώτη σε καλή μέρα αλλά όχι και την υπόλοιπη ομάδα, ο Ατρόμητος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη για την 2η αγωνιστική των Playout.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ και αύξησε τη διαφορά του στο +6 από την προτελευταία θέση.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Αστέρας είχε περισσότερο τον έλεγχο, δημιουργούσε φάσεις, ωστόσο είχε πρόβλημα στις τελικές. Στο 26’ ο Σίτο είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει καλά την μπάλα μέσα από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος είχε μόνο δυο τελικές με τον Ναμπί, ο οποίος είδε τον Τσιφτσή να βγαίνει νικητής σε αμφότερες και να κρατάει καθαρή την εστία του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως άρχισε το ματς.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κύλησαν με τον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να πιέζει, και εκείνη του Κρις Κόλμαν να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Στο 51’ ο Αστέρας είχε δοκάρι με κεφαλιά του Πίτσου, ενώ νωρίτερα ούτε ο Μπενίτο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος άρχιζε να ανεβάζει ρυθμό στην συνέχεια και δημιουργούσε φάσεις. Στο 58’ ο Γιαννιώτης έκανε μια πολύ μεγάλη επέμβαση στο κοντινό σουτ του Ριέρα, κρατώντας καθαρή την εστία του.

Στο 69’ οι Αρκάδες είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπενίτο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη, ο οποίος του είπε όχι. Άλλη μια μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στο 77′ ο Αλιμπέκ μπήκε στο ματς, ωστόσο στο 85’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες, αφού εκτός φάσης χτύπησε τον Μπενίτο. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένζα, Αντζουλάς, Καρμόνα (65′ Ρ. Γκαρσία), Σάνταφε (66′ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (90′ Μπαράλες), Σίτο, Ρεγκίς (65′ Τιλίκα), Α. Ριέρα και Μπενίτο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας (46′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης (89′ Καρτάλης), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77′ Άλιμπεκ), Ναμπί (89′ Ντέντιτς) και Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment