PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πίκρα και προβληματισμός στον Ατρόμητο


Βαθμολογικά στον Ατρόμητο μπορεί να μην υπήρχε το παραμικρό ενδιαφέρον, αλλά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν αποκαρδιωτική.

Με τη σεζόν να φτάνει στην ολοκλήρωσή της, από τον Ατρόμητο δεν θέλουν να δώσουν το δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο, ωστόσο με εμφανίσεις και συμπεριφορές όπως του πρώτου 45λέπτου δεν βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό το γεγονός τόνισε σε υψηλούς τόνους ο Ρικάρντο Σα Πίντο στους παίκτες του, το έβγαλε και στη συνέντευξη Τύπου, παρ’ όλα αυτά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εικόνες, που πολλές φορές αξίζουν όσο χίλιες λέξεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ο λιγοστός κόσμος που είχε βρεθεί στο γήπεδο εξέφραζε με έντονο τρόπο τα παράπονά του για τα όσα έγινε μάρτυρας, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός δεν είχε σηκωθεί από τη θέση, αδυνατώντας να αποδεχθεί τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Το γεγονός ότι το κυριότερο συναίσθημα ήταν η πίκρα και όχι ο εκνευρισμός, δείχνει ότι ίσως τα πράγματα για την επόμενη μέρα των Περιστεριωτών είναι πολύ σοβαρά και αναμένονται αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά το αγωνιστικό προφίλ που είχαν μέχρι τώρα οι «κυανόλευκοι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment